FEMsilvanya

Teröristbaşı Fetullah Gülen, Pensilvanya’daki malikanesine gizlendi! İstanbul’daki ini ise deşifre edildi. O yer Altunizade’deki FEM Dershanesi’nin merkeziydi. Gülen’in özel odasının bulunduğu yapı, şifreli kapılarla çevriliydi. Bir masadaki asker şapkası ise 15 Temmuz’daki hainliğinin özetiydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2016 Güncelleme 28 Ağustos 2016, 02:17
FEMsilvanya

İÇİNDEKİLER

Türkiye hem dışarıda hem de içeride terör örgütleriyle mücadele başlattı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi darbe kalkışması, hainliği ortaya çıkardı. Teröristbaşı Fetullah Gülen'in kanlı planları bir bir kanıtlandı. O hainlerin buluşma noktalarından biri de İstanbul Altunizade'deki FEM Dershanesi'nin binasıydı. 30 yıl boyunca Gülen'in yanında olan Nurettin Veren, cemaatin gizli toplantılarının bu binada yapıldığını her defasında anlattı. TAKVİM o binadaki inanılmaz ayrıntıları ortaya çıkarttı. İşte yıllarca ihanet planlarının yapıldığı binadaki dudak uçuklatan detaylar:

AJANLARIN KULLANDIĞI SİSTEM
Havarili KABARTMALAR: Gülen'in odasında ilginç tablo ve biblolar var. Bunlardan biri Hz. İsa'nın sadık iki havarisi olan Aziz Paul ile Aziz Peter'in figürleri olan bir kabartma. Yıllardır Pensilvanya'da yaşayan Gülen'in en dikkat çeken objelerinden biri de özgürlük heykeli. Ünlü markalara ait kıyafetlerin olduğu odada Cumhurbaşkanlığı forsunun olduğu bir rahle de bulunuyor.


Gülen'in odasında ABD'nin semgesi olan Özgürlük Heykeli ile buda biblosu vardı.

150 ODA: Binanın 3 katında 150'ye yakın otel odası bulunuyor. Her birinin numarası var. Otel odalarının birinden Ankara'daki Topçu ve Füze okuluna ait bir kep bulundu.



Altunizade'deki binada çok sayıda odanın bulunduğu ortaya çıktı. Söz konusu odalardaki masanın birinde ise Ankara'daki Topçu ve Füze Okulu'na ait bir kep bulundu. Masada yer alan ve deniz kabuğundan yapılan kutu akıllarda soru işareti bıraktı. Çünkü FETÖ'nün kumpas yaptığı noktalardan biri Deniz Kuvvetleri'ydi.


Cumhurbaşkanlığı forslu rahle ve Hz. İsa'nın 2 havarisinin olduğu kabartma...


Mutfaktaki dolap açılınca gizli bir tünele çıkan kapı karşıya çıkıyor.

GİZLİ İNTERNET DÜZENEĞİ: Binada genellikle istihbarat birimlerinin kullandığı bir DATA aktarım düzeneği de tespit edildi. Bu sistem sayesinde hiçbir internet sağlayıcısına ihtiyaç duyulmadan kilometrelerce uzağa veri aktarımı sağlanabiliyor.


Teröristbaşının kıyafetleri de odasındaki dolaptaydı.


Gülen'in dolaplarındaki elbiseler de ellenmemiş

EKG CİHAZI BİLE DÜŞÜNÜLMÜŞ
MUTFAKTAN KAÇIŞ: Binanın yemekhane olarak kullanılan katında gardrop görünümünde bir kapı bulunuyor. Kapı gizli bir tünele çıkıyor. Tünelin bina dışına çıktığı tahmin ediliyor.


Gülen'in gizli yatak odasında Hz. İsa'nın iki havarisi Aziz Paul ile Aziz Peter'in figürlerinin olduğu bir kabartma var.

ÖZEL SAĞLIK ODASI: Dershane kılığındaki hain merkezin bir odası Gülen'in sağlık kontrolünü yapmak için dizayn edilmiş. İçerisinde EKG cihazı ve oksijen tüpleri bulunuyor.

Dershanenin zemin katındaki bir odanın duvarının alçıpandan yapıldığı ortaya çıktı. Buranı n arkasında ise gizli bir oda vardı.

KIRK KAPILI MARANGOZHANE: Binanın garaj katına devasa büyüklükte bir marangozhane kurulmuş. Alçıpanla örülen duvarlar kırıldığında gizli asansörlere ulaşılıyor. Alanda onlarca kapı var. Bu kapılardan direkt Gülen'in gizli odasına ulaşılıyor.



BEYİN MR'I SAKLANIYOR: Gülen yatak odasında 1996'da çektirdiği beyin emarı sonuçları dahi saklanıyor. Dairenin sadece giriş değil, bütün kapıları çelik. Odanın birinde gizli kamera kayıtlarının izlendiği bir elektronik düzenek de bulundu.

CEYDA KARAASLAN