Arif olan anlardı

GS’nin eski futbolcusu Arif Erdem, ceza sahasına girdi! FETÖ üyeliğinden hakkında yakalama kararı verildi. Ancak o firar etti. Teröristbaşının yazdığı şiiri okurken çekilen görüntüleri ise “Bu da mı gol değil” dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2016 Güncelleme 28 Ağustos 2016, 00:00
Arif olan anlardı

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Fetullah Gülen, üst aklı arkasına aldı. Eğitimden emniyete kadar her alanda adamlarını konuşlandırdı. 15 Temmuz gecesi ise kanlı örgütün ordudaki ayağını ortaya çıkardı. Hainliğin futbol dünyasına da sızdığı anlaşıldı. Bir dönem Galatasaray'ın ünlü futbolcuları olan Hakan Şükür, Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ile Arif Erdem hakkında FETÖ'den yakalama kararı çıkartıldı. Şükür önce ABD'ye koşup hocasının yanına saklandı. Ardından Gülen'i satıp "Bir alakam yok" açıklamasını yaptı. Yunanistan'a kaçtığı tespit edilen Arif Erdem ise "uzaktan" iddiaları yalanladı.

GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ...
Ancak bir zamanlar FETÖ'nün kanallarından olan Irmak TV'deki görüntüler Erdem'i yalanladı. Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski futbolcusu olan Erdem'in teröristbaşı Gülen'in yazdığı 'Medine'nin Gülü' adlı şiiri okurken görüntüleri ortaya çıktı. Erdem'in, "Anlasam, vuslata ne zaman ferman gelecek? Hicranla yanan gönlüm durmadan inleyecek; İnleyip en taze hislerle hep bekleyecek. Anlasam, vuslata ne zaman ferman gelecek?" dizelerinin yer aldığı şiiri büyük bir mutluluk içinde okuduğu anlaşıldı. Böylece Arif Erdem'in Gülen'e olan hayranlığı bir kez daha kanıtlandı. Galatasaraylı futbolcu Erdem'in daha önce de Gülen'in sohbetine katıldığı ortaya çıkmıştı.