FETÖ ile mücadele FETÖ'cülere mi verildi?

Devlet kademelerine sızan FETÖ'cülerin tasfiyelerine yönelik yapılan operasyon kapsamında, zaafiyet olduğuna dair iddialar gündeme geldi.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 17:01
FETÖ ile mücadele FETÖ’cülere mi verildi?

İÇİNDEKİLER

FETÖ ile mücadele operasyonlarında, kamuya sızmış FETÖ'cülerin deşifre etme çalışmaları sürerken, diğer taraftan da bize ulaşan ihbarlar, FETÖ'cülerin Paralel rektörler tarafından korunduğu, diğer kamu kurumlarında FETÖ ile mücadele etmesi için görevlendirilen kişilerin FETÖ'cü olduğu ve paralel sendikalara katılan memurların işten atılmadığı iddiası gündemdeki yerini aldı.

İşte Takvim'e ulaşan ihbarlar :

1)Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde çalıştım, en az yüzde 40-50 paralelci ama rektör Paralelcileri koruyor. 5-6 tane sadece paralel sendikaya katılan memur vs. atmış.

2)İİBF'de Paralel tasfiyesi Paralelci Doç. M. K'ye verilmiş.

3)YÖK Kurulunda Eskişehir Osmangazi'den gitme Prof. M.Ş üniversitedeki FETÖ'cüleri koruyor.

PARALEL'İN ÜNİVERSİTELERİNDEN EN İYİ DEVLET ÜNİVERSİTELERİNE
YÖK tarafından kapatılan Paralel üniversitedeki öğrencilerin en iyi devlet üniveritelerine kaydırılması kafaları karıştırdı. Özellikle FETÖ'nün üniversitelerine kaydolarak Bank Asya'yı kurtarmak için para yatıran FETÖ'cü fanatiklerin 'neden diğer özel okullara kaydedilmiyorlar?' sorusunu akıllara getirdi.Devletin sırtına yük olacak bu öğrecilerin üniversite sınavlarında aldıkları düşük puana rağmen en iyi okullara kaydedilmesi haksızlık olacağı kaygısını da gündeme getirdi.