Aileler TIP dedi!

Halkına kurşun yağdıran FETÖ’cü hainlerin cenazeleri sahipsiz kaldı! İstanbul’da darbe gecesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kapatan Binbaşı Ferhat Günay ve 4 askerin cesedini kimse almadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 01:33
Aileler TIP dedi!

İÇİNDEKİLER

Kan lobisi 15 Temmuz gecesi Türkiye'yi hedef aldı. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), TSK'daki uyuyan hücrelerini uyandırdı. Kendisine "Yurtta Sulh Konseyi" adını verip halkına kurşun yağdırdı. Halk ise vatanı için bedenini siper yaptı. Böylece darbeciler amacına ulaşamadı. Darbe girişimi sırasında öldürülen 5 askerin cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'nda kaldı. FSM Köprüsü'nde vurulan cuntacı Binbaşı Ferhat Günay ve kimlikleri belirlenemeyen 4 askerin cesedi aradan geçen 16 güne rağmen morgdan alınmadı. Boyunlarında isim künyesi bulunmayan 4 askerin kimliklerinin belirlenmesine yönelik çalışmalar ise yoğunlaştırıldı. Yetkililer ise olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Cenazelerin alınmaması durumunda darbeciler Hainler Mezarlığı'na gömülecek."

Darbeciler 15 Temmuz gecesi İstanbul'daki her iki köprüyü de trafiğe kapattı. FSM'de de darbeci askerler vardı. Hainler, cuntaya karşı sokağa akan vatandaşlara kurşun yağdırdı.

Barış SÖZAL