Ali Bulaç da FETÖ'yü sattı! Tabi yersen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün militanı Ali Bulaç darbe girişiminin ardından 8 gün sonra açıklama yaptı. 'Anavatanımız ABD' diyen ve Türkiye'ye alçakça saldıran yazılar yazan Bulaç, darbe girişimi başarılı olamayınca çark etti. Bulaç, Anavatanı ABD'yi sattı, Hedef Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı dedi fakat FETÖ'ye terörist diyemedi. Kamuoyu ise darbeye zemin hazırlamaya çalışan şimdi de takiyye yapan FETÖ militanı Bulaç'la ilgili harekete geçilmesi çağrısını yaptı.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 19:29
Ali Bulaç da FETÖ’yü sattı! Tabi yersen

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün medya üssü Zaman gazetesinde yazarlık yapan, son olarak Yarına Bakış gazetesinde yazan Ali Bulaç, Gülen çetesine yönelik cuntanın planlayıcısı suçlamasıyla ilgili "İster bilerek ister oyuna getirilerek Gülen hareketinin bu işe dahil edilmesi ve darbe teşebbüsünün onlara fatura edilmesi, Hareket'in önemli zaaflarla malul olduğunu göstermektedir. Eğer bilerek bu işin içinde yer almışlarsa onların lehine söylediğim her söz için kişisel olarak hakkımı helal etmiyorum" dedi.

"Darbenin birinci derecedeki hedefi Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan'dır" diyen Bulaç, "Erdoğan nefreti kendilerinde sabit fikir haline gelmiş farklı hasımları bir araya getirmiş, ancak 'öfkeyle kalkan' bu hasımlar 'zararla oturmuşlar'dır" ifadesini kullandı.

'ANAVATANI ABD'Yİ SATTI
Anavatanımız ABD diyen Bulaç Amerika'yı da sattı. Bulaç, "Bu darbe teşebbüsünün Amerikan destekli olduğu anlaşılıyor. Allah muhafaza, başarılsaydı Mısır türü bir darbe olur, bugünkünden çok daha fazla oluk oluk kan akardı" dedi.

GÜLEN'E TERÖRİST DİYEMEDİ
FETÖ'nü başmilitanı olan fakat korkudan takiyye yapan Ali Bulaç, ben masumum çabaları içerisine girerek bu açıklamayı bazı medya kuruluşlarına gönderdi. Bulaç açıklamasında, Fetullahçı Terör Örgütü'ne terörist bir örgüt diyemedi ve teröristbaşı Gülen'le ilgili tek kelime etmedi. Kamuoyu ise maksatlı şekilde ikiyüzlü tutum sergileyen FETÖ'cü teröristlerin yakalanması çağrısında bulundu.