Trump ismini kaldır Aydın Doğan!

Tescilli Türkiye ve İslam düşmanı Donald Trump, FETÖ'nün darbe girişimine karşı destan yazan Türk milletini görmedi ve FETÖ'nün asker görünümlü militanlarını 'cici çocuk' gibi gösteren açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada Trump'ın adını göklerde taşıyan Aydın Doğan'a o ismi AVM'den kaldır çağrısı yapıldı.

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 22 Temmuz 2016, 21:24
Trump ismini kaldır Aydın Doğan!

İÇİNDEKİLER

ABD'li milyarder işadamı Trump, New York Times muhabirleri David E. Sanger ve Maggie Haberman'a verdiği mülakat sırasında, Türkiye'deki darbe girişimi hakkında bir soruyu yanıtlarken şöyle dedi:

TRUMP: ASKER HALKIN ÜZERİNDE GEÇMEDİ
"Halk sokaklara çıktı. Ama askerler halkın üzerinden geçmedi. Bu Tiananmen Meydanı'nda olandan farklıydı. İnsanlar (Askerler), 'İnsanların üzerinden geçmeyeceğim' dedi. İnsanlar evlerinden çıktı. Ordunun yaptığı şeyden yana değillerdi."

Ancak ABD basını, Türkiye'de tankların "halkın üzerinden geçmediğini" söyleyen Trump'ın bu ifadesinin yanlış olduğunu fotoğraf ve video görüntüleriyle ortaya koydu.

TRUMP İSMİNİ KALDIR AYDIN DOĞAN!
Aydın Doğan, İslam düşmanı ortağı Trump'ın ismini Mecidiyeköy'deki alışveriş merkezinde göklerde taşıyor. Sosyal medyada ise Aydın Doğan'a bir çağrı daha yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları Trump'ın ismini görmek istemiyoruz diye belirtti.