Tarihi proje FETÖ medyasının sesini kesti

Cumhuriyet tarihinin dev projelerinden biri olan Osmangazi Köprüsü'nün açılışını FETÖ medyası hazmedemedi. Tarihi projenin açılışını görmezden gelen Can Dündar'ın Türkiye düşmanı olduğu bir kez daha tescillendi.

Giriş Tarihi 30 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 30 Haziran 2016, 23:16
Tarihi proje FETÖ medyasının sesini kesti

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin 2023 hedefleri kapsamında ulaştırma alanında hayata geçirdiği "dev projelerden" olan ve İzmit Körfezi'nin "gerdanlığı" olarak nitelendirilen Osmangazi Köprüsü açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen muhteşem açılış gezizekalıları çılgına çevirdi.

DEV PROJE FETÖ MEDYASININ SESİNİ KESTİ
Cumhuriyet tarihinin dev projelerinden biri olan Osmangazi Köprüsü'nün muhteşem açılışı FETÖ'cülerin sesini bir kez daha kesti. FETÖ-PKK-DAEŞ terör örgütleri ve arkasındaki güçlere rağmen 2023 hedeflerine ulaşmak için birbiri ardına dev projelere imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümeti kaos çetesini çılgına çevirdi. Pensilvanya'dan gelen talimatlarla manşet atan Can Dündar dev projenin açılışını görmezden gelerek, kimlere hizmet ettiğini de bir kez daha gösterdi.

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNE ENGEL OLMAK İÇİN ÇALIŞAN KAOS ÇETESİ!
Türkiye'nin büyümesine engel olmak için vargücüyle çalışan kaos çetesinin medyası Cumhuriyet, dev projenin açılışını hazmedemedi. FETÖ'cü Can Dündar, gazete sayfalarını PKK ve FETÖ terör örgütünün hizmetine açtığı gözler önüne serilmişti. DAEŞ ve PKK'lı teröristler tarafından Türkiye'ye yapılan alçak saldırıların ardından da ihanet dolu haberlere imza atmıştı.