Düğün yerine cenaze

Havalimanındaki terör saldırısında hayatını kaybeden Yusuf Haznedaroğlu’nun 10 gün sonra evleneceği ortaya çıktı. Ailesi, “Düğün yerine cenazemiz var” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2016 Güncelleme 30 Haziran 2016, 00:00
Düğün yerine cenaze

İÇİNDEKİLER

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Yusuf Haznedaroğlu'nun 10 gün sonra düğünü vardı. Haznedaroğlu, her zamanki gibi saldırıdan önce işlerini tamamladı ve servis alanına gitti. Servis beklediği sırada yaşanan saldırıda can verdiği belirtildi. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Haznedaroğlu'nun kayınvalidesi damadının havalimanında çalıştığını söyledi. Damadı Yusuf Haznedaroğlu'nu kaybeden kayınvalide, "Bakırköy Devlet Hastanesi'nden buraya geldik. Önce ağır yaralı olarak getirmişler sonra kaybetmişiz. Bilebildiğimiz bu kadar. Şu anda camiye götüreceğiz. Mesaiye kalsalar çıkmayacaktı o çocuklar. 10 gün sonra düğünü vardı çok yazık. İnanın çok zar şu anı yaşamak" dedi. Haznedaroğlu'nun ailesi, "Düğünümüz vardı, şimdi cenaze için hazırlanıyoruz" ifadesini kullandı. Haznedaroğlu'nun cenazesinin yarın Büyükçekmece'de kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Hain saldırıda hayatını kaybeden taksici Mustafa Bıyıklı'nın kızı Öznur Buzakçı da Adli Tıp Kurumu önünde babasının cenazesini bekledi. Öznur Buzakçı, "Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bir sürü insanın canı yandı. Şu mübarek günde herkesin canını yaktılar. Böyle bir adalet yok" diyerek gözyaşlarını tutamadı.