Doğan medyası bir rezalete daha imza attı

İnternet sitesindeki haberleri ‘tık’latmak için cinsel içerikli yayın yapan Doğan medyası ‘yok artık’ dedirtti. Doğan medyasının spor gazetesi Fanatik internet sitesinde, Copa America finalini yöneten Brezilyalı hakem Heber Lopes'in kadınlarla çekilmiş özel görüntülerini neredeyse sansürsüz yayınladı. Ramazan ayında böyle bir skandala imza atan Doğan medyası büyük tepki gördü.

Giriş Tarihi 28 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 28 Haziran 2016, 14:09
Doğan medyası bir rezalete daha imza attı

İÇİNDEKİLER

İnternet sitelerinin 'tık' trafiğini cinsel ve müstehcen içerikli yayınlarla arttıran Doğan medyası, yine bir rezalete imza attı. Doğan medyasının spor sitesi Fanatik.com.tr'de Copa America finalini yöneten Brezilyalı hakem Heber Lopes'in kadınlarla çekilmiş özel görüntülerini yayınladı. Lopes'in ve kadınların çıplak vücutlarını çok az buzlayan site, hakem ve kadınların görüntülerini neredeyse sansürsüz verdi. Hakemin özel hayatına ait olan resimleri bir de utanmadan 'Skandal görüntüler' olarak veren Fanatik, Ramazan ayında böyle yayın yaparak asıl skandala kendisi imza attı.

Fanatik'in haberi 'tık'latmak için böyle bir rezalete başvurması ise sosyal medyada büyük tepki gördü. Ramazan ayında bile müstehcen yayınlar yapan Doğan medyasının bu durumu, halkın dini değerlerine de saygı göstermediğini ortaya koydu.

Not: Fotoğraflar çok az buzlandığı ve o şekilde yayınlaması ahlaki olmadığı için Takvim.com.tr olarak siyah bant çekip daha fazla buzladık.

,