Kahraman evi

Türkiye dün yine karalar bağladı. Hakkari ve Mardin’deki kalleş saldırılarda 6 askerimiz şehadete ulaştı. Bu evde doğan Şehit Harun Koçak’ın daha önce bir saldırıda yaralandığı tedavi olduktan sonra da tekrar görevine döndüğü ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2016 Güncelleme 25 Haziran 2016, 00:03
Kahraman evi

İÇİNDEKİLER

Yaz sıcağıyla kurumuş vatan toprağı, şehit gözyaşlarıyla ıslandı. Kanlı terör örgütü dün Hakkari Çukurca'da güvenlik güçlerimize saldırdı. Kalleş saldırıda 4 askerimiz şehadete ulaştı. Şehit Astsubay Mustafa Gevrek'in (24) acı haberi Kırşehir'deki ailesini yaktı. Şehit Gevrek, 1 ay önce Tansu Yılmaz ile resmi nikah kıymıştı. Tayinleri Ankara'ya çıkan çift, Ağustos'ta da düğün yapacaktı. Ancak hainler bu hayali yarım bıraktı. Gözyaşının diğer adresi Yozgat'tı. Şehit Uzman Çavuş Harun Koçak'ın (25) şehadet haberi baba ocağına tez ulaştı. Şehidin 3 ay önce bir saldırıda yaralandığı, tedavi olduktan sonra yeniden görevinin başına döndüğü ortaya çıktı. Yozgat'ın gözyaşları Ordu'ya aktı. Şehit Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün (24) şehadet haberi herkesi ağlattı. Şehit Ali Daniyar'ın (27) acısı ise Antalya'yı ağlattı. Baba Hasan Daniyar "Evladım küçük yaştan beri önce asker, sonra da şehit olacağını söylüyordu" diyerek ağladı.

ÇORUM'UN ÇİFTE ACISI...
Mardin'deki kalleş saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç'un (36) şehadeti memleketi Çorum'daki baba evini hüzünle sardı. Şehit Erkoç, evli ve 2 çocuk babasıydı. Çorum'un ikinci acısı ise Mustafa Ayna'ydı. Kalleş saldırıda şehit olan Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın (29) şehadeti herkesi ağlattı. Öte yandan Bitlis Tatvan'da şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Aşkar (23), dün memleketi Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı.