Gezizekalı vandallara Kılıçdaroğlu'ndan destek

3 yıl önce ağaç bahanesiyle meydanlara çıkan Gezizekalı vandallara Kılıçdaroğlu skandal sözlerle destek çıktı. Türk bayrağımızı yakan, ambulansları ateşe veren, esnafı iş yapamaz hale getiren ve Türkiye'yi büyük zarara uğratan küresel çetenin piyonlarına Kılıçdaroğlu övgüler yağdırdı.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 20:31
Gezizekalı vandallara Kılıçdaroğlu’ndan destek

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi olaylarının 3. yıldönümünde Twitter'dan skandal bir paylaşımlarda bulundu. Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu Gezi olayları üzerinden yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdı. Kılıçdaroğlu, "İnancı, kimliği, yaşam tarzını sorgulayan ve siyasete malzeme yapan diktatöre Gezi ruhu dur dedi. Bu ruh dünyaya örnek, bizlere umut oldu! Haksızlığa karşı tek yürek olunabildiğini, Gezi'de tüm dünyaya gösteren gençlerimize, adaletli bir Türkiye için söz veriyorum" dedi.

CHP VE HDP'NİN İHANET ORTAKLIĞI
Avrupa ziyaretlerinin ardından Demirtaş ve Kılıçdaroğlu'nun sokak çağrısı yapması dikkat çekiyor. CHP'ye birleşelim çağrısı yapan PKK bitme noktasına gelince yardımına CHP koştu. HDP ve CHP'nin vandallara sahip çıkarak sokağa dökmek istemesi yeni bir kirli oyunun parçası olarak yorumlandı. HDP de daha önce Gezi olaylarının yıldönümünde CHP'ye birlikte sokağa çıkalım teklifini yapmıştı.