Giyen kazanıyor

Siyaset ve spor dünyasında ekose ceket fırtınası esiyor. Mavi ekose ceketi giyen isimlerin başarıdan başarıya koştuğu konuşuluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 00:17
Giyen kazanıyor

İÇİNDEKİLER

Başbakan Binali Yıldırım'ın giydiği mavi ekose ceket, spor camiasının ünlü teknik direktörlerine de uğurlu geldi. Şenol Güneş Beşiktaş'ı, Zinedine Zidane ise Real Madrid'i şampiyonluğa taşıdı. Bu büyük başarılar tek ortak nokta olan ekose cekete bağlandı.

HEPSİ DE BAŞARILI OLDU
Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid, Atletico Madrid'i seri penaltı atışlarında 6-4 mağlup ederek toplamda 11'inci kez kupayı kazandı. İspanyol ekibinin bu başarısında, kulübün yaşayan efsanelerinden teknik direktör Zinedine Zidane'ın büyük payı oldu. Cezayir asıllı Fransız futbol adamı, teknik direktörlük kariyerine başladığı eski takımında ilk kupasını da kazanmış oldu. Ancak Zidane'ın başarısı, sosyal medyada farklı yorumlandı.


Real Madrid'in efsanelerinden Zinedine Zidane'ın başarısı da giydiği bu cekete bağlandı. Cezayir asıllı futbol adamına ekose ceketin uğurlu geldiği konuşulur oldu.

WİNNER CEKET!
Başbakan Binali Yıldırım da dahil bazı siyasetçilerin, Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in ve Zidane'ın tercih ettiği ekose ceketi sosyal medyada yankı uyandırdı. "Giyen kazanıyor" yorumları ortalığı kasıp kavurdu. Mavi ceketin uğuruna inananlar, bir de isim taktı: Winner ceket, yani yenilmez ceket. Sosyal medyada yapılan yorumlar ise gülmekten kırdı geçirdi. İşte bazıları...



TWİTTER YIKILDI
Sevgilinizden mi ayrıldınız, paranız mı bitti? Bu ceket bütün derde deva...
Bana bu ceketi bulup hediye edecek gönlü zengin, insan aranıyor...
Mavi ekose ceket=Harry Potter'ın büyü yapmak için kullandığı değnek...
Evet sihirli ceket şampiyonlar ligi şampiyonunu da belirledi...
Winner ceketi yarın gidip alıcam ve hayatımı düzelticem...
Bu ceketi giysem en fazla bizim apartmanda yönetici olurdum, öyle bir şans çünkü...
Bu ceket var ya bu ceket... Sporda da kazandırıyor...