İntikama 'gelin'

24 yaşındaki E.B, kocasından intikam almak istedi. “Bana tecavüz etti” diyerek kayınbiraderini mahkemeye verip hapse gönderdi. Gerçek ortaya çıkınca Aydın B, suçsuz bulunarak salıverildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2016 Güncelleme 29 Mayıs 2016, 00:00
İntikama ’gelin’

İÇİNDEKİLER

Adana'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı! Ceyhan'da yaşayan 24 yaşındaki 2 çocuk annesi E.B. evine misafirliğe giden kayınbiraderi Aydın B.'nin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Genç kadının iddiası üzerine 5 Ağustos 2015'te gözaltına alınan adam ifadesinde, iftiraya uğradığını ileri sürdü. Çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

KAHVE İÇTİKTEN SONRA
Suçlamasını sürdüren gelin, "Yengem, bir yakınının asker kınasına gitmişti. Evde Aydın B., ben ve onun 2 çocuğu ile benim çocuklarım vardı. Bir süre sonra çocuklar uyudu. Aydın, benden kahve istedi. Ben de yapıp götürdüm. Bu sırada beni tutup yatağın üzerine fırlattı. Üzerime çıkıp, elbisemi çıkarmaya çalıştı. Kızıma seslendim, ama duyuramadım. Yastığı yüzüme kapattı, çamaşırlarımı çıkarıp zorla ilişkiye girdi. Sonra da bir şey söylemeden bahçeye çıktı. Ben de aynı avlu içerisindeki yan eve gidip yardım istedim" dedi. Tecavüz iddiasını kabul etmeyen ve E.B.'nin psikolojik sorunları olduğunu ileri süren Aydın B. ise şunları söyledi:

İLİŞKİYE GİRMEDİM
"Ben kahve içtikten sonra uzandım. E. yanıma geldi, ayaklarıma masaj yapmaya başladı. İstemeyince 'bağırıp seni rezil ederim' dedi. Üzerimden kaldırdım. Ben ilişkiye girmedim." Duruşmada tanık olarak dinlenen E.B.'nin İstanbul'da çalışan eşi Hasan B., kardeşinin suçsuz olduğunu söyleyerek, "Daha önce eşim bir komşumuza ve diğer kardeşim Erkan'a da aynı iftirayı yapttı. Ben ağabeyimin iftiraya uğradığını düşünüyorum. Eşim, olaydan 2 gün önce benden para istedi, ben de gönderemeyeceğimi söyleyince 'sana öyle bir darbe vuracağım ki, ömrün boyunca unutamayacaksın' demişti. Aydın tutuklandıktan sonra da bana, 'kardeşini yaktım, seni de yakacağım' dedi" diye konuştu.