Dayaksever belediye

Ataşehir Belediyesi’nin dayak dosyasına bir yenisi eklendi. Zabıta memurları Adnan Ö. ve Bülent K. Battal İlgezdi’nin korumaları tarafından hastanelik edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 01:55
Dayaksever belediye

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ataşehir Belediyesi yeni bir dayak skandalıyla gündeme oturdu. Belediyede zabıta memuru olarak çalışan Adnan Ö. ve Bülent K., 23 Mayıs Pazartesi günü Fetih Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki seyyar satıcılar hakkında işlem yapmak istedi. İddiaya göre, tezgahını kaldırmak istemeyen bir satıcı, Adnan Ö.'ye "Bana bu tezgahı kapattıramazsın" deyip telefonuna sarıldı.



Darp olayından sonra dün sendikalar belediye binası önünde dayakçı Hamit Şahin'i ve yanına aldığı 2 şahsı protesto etti. Öte yandan İlgezdi'nin eşi ve CHP milletvekili Gamze İlgezdi de, PKK cenazesindeki görüntülerini yayan Şehmuz Gülerce'yi korumalarına dövdürmüştü.

ŞİKAYETÇİ OLACAK
Olay yerine dakikalar içinde bir araç ve 3 şahıs gitti. Araçtan inen kişiler memurları darp etti. Adnan Ö.'nün burnu kırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. Önce hastaneden darp raporu aldı. Ardından karakola gidip şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Zabıta memuru Adnan Ö., ifadesinde "Gelen şahsı tanımıyorum. Ama sürekli Ataşehir Belediye binasında görüyordum. Önce 'Aranızda Adnan kim?' diye sorup daha sonra burnuma kafa attı. Kavgayı ayıran kişinin de Çağdaş isminde belediyede koruma olduğunu öğrendim" dedi. Takvim'e açıklama yapan talihsiz zabıta memuru, "Bizi darp eden kişinin Battal İlgezdi'nin koruması olan Hamit olduğu kesinleşince şikayetçi olacağım" dedi.

Ahmet ALTINDİŞ