Yaz rüzgarı

Rüzgar Çetin bir polisi öldürüp, diğerini yaraladığı kazayla ilgili çok ilginç gelişme yaşandı. Yaralı polis, şikayetinden vazgeçti. Uzmanlar, ‘Yaz sonuna doğru serbest kalır’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2016 Güncelleme 26 Mayıs 2016, 00:00
Yaz rüzgarı

İÇİNDEKİLER

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, İstanbul'daki Çırağan Caddesi'nde lüks aracıyla, karşı yönden gelen polis aracına çarpmıştı. Kazada araçtan fırlayan polis İsmet Fatih Alagöz, hayatını kaybetmişti. Olayda polis memuru Emre Tetik ise ağır yaralanmıştı. Kaza esnasında alkollü olduğu ortaya çıkan Rüzgar Çetin, tutuklanmıştı. Emre Tetik adlı polisin, dava dosyasına sunduğu iki cümlelik dilekçe ile şikyetinden vazgeçtiği ortaya çıktı. Tetik dilekçesinde "Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz. Şikayetimizin ve davaya katılma talebimizin feragatı doğrultusunda gereğinin yapılmasını arz ederiz" ifadelerine yer verdi. Tetik'in şikayetinden neden vazgeçtiği ise hala sır. İddianamede Rüzgar Çetin'in 0.90 promil alkollü olduğu ifade edilirken, "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçlarından 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Rüzgar Çetin, "Geçmişi değiştirmem mümkün değil. Tek isteğim ailesinin beni affetmesi" demişti. Uzmanlar, "Bu hamle cezayı indirmek, ardından da tahliye için yapıldı. Rüzgar çetin, sonbahardan önce serbest kalır" dedi. Sosyal medyadaki yorumlar şöyle:

SİNAN Çetin devreye girmiştir mutlaka...
AİLENİN durumu kötü arkadaşlar. Karara saygı duyun.
YENİ karara şaşırmadım. Çünkü Çetin ailesi çok zengin.
MAALESEF, bu tip olaylarda yaşadığımız son hep aynı.
EMRE Tetik, 'Son kararım' dedi. Bu konuda herkes sussun.



TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Kazada araç içinde sıkışan Emre Tetik, yaklaşık 4 aydır tedavi altında. Tetik'in ailesi, çok zor günler yaşadı. Ancak doktorlar, genç polis memurunun çok yakında sağlığına kavuşacağını söyledi.