"MHP ve ülkücüler kazanacak"

MHP Genel Merkezi Avukatı Yücel Bulut, "Netice ne olursa olsun, siyasi kıblemiz olan MHP ve ülkücüler kazanacak, müstevlilerin hevesleri kursağında kalacaktır" ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 25 Mayıs 2016, 02:07
MHP ve ülkücüler kazanacak

İÇİNDEKİLER

MHP'li Bulut, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla, Yargıtay 18. Hukuk Dairesi tarafından MHP'nin kurultay kararının onaylanmasını değerlendirdi.

Kararın "hukukiliğini ve arkasını" tartışmanın anlamı olmadığını belirten Bulut, "Kararın onaylanmasıyla birlikte yargı süreci tamamlanmış bulunmaktadır. Öncelikle Yüksek Mahkeme kararının neticelerinin milletimiz, ülkemiz ve camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"
MHP'nin almış olduğu seçimli olağanüstü kurultay kararının oldukça önemli olduğunu kaydeden Bulut, paylaşımlarını şöyle sonlandırdı:

"Netice ne olursa olsun, siyasi kıblemiz olan MHP ve ülkücüler kazanacak, müstevlilerin hevesleri kursağında kalacaktır. Süreç içerisinde inandıklarımızı yapmış olmanın huzuru içerisindeyim. Sayın Genel Başkanımızın yanındayım ve yanında olmaya devam edeceğim. Bu süreçte katkısını esirgemeyen bütün dostlarıma şükranlarımı sunuyor, istemeden kırılan tüm dava arkadaşlarımızın haklarını helal etmesini diliyorum."