Ekin erken bitti

Sunucu Ekin Olcayto, canlı yayında Ali Ağaoğlu’nun cebindeki paraları saydı. Bu yüzden büyük tepki aldı. Bir ay geçmeden kanalla yolları ayrıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016 Güncelleme 24 Mayıs 2016, 02:19
Ekin erken bitti

İÇİNDEKİLER

Ünlü ekran yüzü Ekin Olcayto, bir ay önce CNN Türk'te "Bazı Şeyler" adlı programı yapmaya başladı. İlk yayına, konuk olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nu aldı. Programda Ağaoğlu'nun daha önce söylediği "Ortanca hanım" sözü tartışıldı. Taksim'deki saldırıda olay yerine karanfil değil gül bırakması da ele alındı. Konu döndü dolaştı, Ağaoğlu'nun nakit kullanıp kullanmadığına geldi. Tek kredi kartı taşıdığını belirten Ağaoğlu, cebindeki paranın da miktarını bilmediğini söyledi. Olcayto, parayı saymak istedi. Canlı yayında Ağaoğlu'nun cebinden çıkarıp verdiği bir tomar parayı aldı. Tek tek saydı. Tam 8 bin 400 lira olduğunu açıkladı. İşte bu görüntüler, ekran başındakileri şoka uğrattı. Sosyal medya yıkıldı. Herkes hem Ağaoğlu'na, hem de Olcayto'ya tepkilerini sıraladı. Eleştirilere sadece 1 ay dayanan güzel sunucunun CNN Türk ile yolları ayrıldı.

REYTİNGLER İYİYDİ
Görevine son verilen Olcayto, şu açıklamayı yaptı: "CNN Türk'le yollarımız ayrıldı. Benim için de sürpriz oldu. Çünkü reytinglerimiz gayet iyi gidiyordu. Gerekçe olarak, ilk programda Ali Ağaoğlu'yla yaşanan kısa bir diyalog gösterildi. Program hayatın öteki renklerini ekrana taşıyordu. Yeni bir açılımdı. Belki de bu açılım fikrinden vazgeçildi. Aynı çizgideki işleri farklı mecralarda yapmaya devam edeceğim. Başka bir TV kanalında yeni projelerle yakında görüşmek üzere."

CNN Türk'te "Bazı Şeyler" programını sunan Ekin Olcayto, canlı yayında Ali Ağaoğlu'nun paralarını saydığı için işinden oldu.

Mesele başkadır. Bunun için kovmazlar.
Ah be kızım, sana ne elin parasından.
Kızım bu sana ders olsun. Bir daha kimsenin cebine el atmazsın.
Asıl şimdi iyisin Ekin. Ağaoğlu seni mutlaka işe alır.
Bence İlber Ortaylı yüzünden kovuldu.
Parayı saydı. Elinin yandığını sonradan anladı.
Para para para... Yaktın beni Ali Ağa...
Paranın gözünü seveyim ama parasızlığın da...
Zenginin parası spikeri işinden etti.
Paraları tek tek saydı. İşsizlik maaşı almaya hak kazandı.