Geziciyiz biz

Bahçeli muhalifi Meral Akşener, HDP’li seçmenden sonra Geziciler’e göz kırptı: Gezi benim çok ilgimi çekti. Oğlum sürekli Gezi gösterilerine gitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2016 Güncelleme 04 Mayıs 2016, 01:52
Geziciyiz biz

İÇİNDEKİLER

PKK ile terörist olan, DHKP-C ile yine terörist olan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a karşı kim varsa el üstünde tutan Aydın Doğan Medyası'nın yeni 'cici' partneri Meral Akşener oldu. Doğan Medya'nın her noktasında Devlet Bahçeli muhalifi Meral Akşener'i parlatmaya başlayan Aydın Doğan, ilkesizlik konusunda Everest'e çıktı. Yayın ilkelerindeki 'İsrail çıkarlarını korumak' ilkesinin dışında her yola dönen ancak 'Milli' duruş konusunda sınıfta kalan Aydın Doğan'ın ekibinden Şirin Payzın, yine Meral Akşener'i ağırladı. Şirin Payzın, konuğu Meral Akşener'e "Geziciler CHP'ye oy verirken HDP'yi denedi. HDP'ye giden oyları alabilir mi sizin başkanlığınızda MHP?" sorusunu yöneltti.

APO VE ASENA
Geziden umutlu olduğunu ima eden Akşener "Gezi benim çok ilgimi çekti ve ben o çocukların arkasında durdum. Oğlum dahil çevremden bir çok kişi gitti geldi. Oğlum yaşça büyüktü ama gitti geldiler" dedi.


Gezi'de Apo posterlerini, DHKP-C bayraklarını görmezden gelen ve sürekli Ülkücü olduğundan dem vuran Akşener'in bu tutumu, sosyal medyada sert şekilde eleştirildi. İşte o yorumlardan bazıları:

Meral Akşener hanımefendi. Doğan Medya ile yola çıkan herkes kaybetti, hatırlatmak istedim.
Abdüllatif Şener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu, Mustafa Sarıgül, Selahattin Demirtaş'tan sonra Akşener. Yine kaybedecekler...
Meral hanım, Apo posteriyle yan yana gelen oğlunuza kızmadınız mı?
Meral Akşener, Geziciler'e oynuyor. Ancak bu yanlış ata oynamak gibi.
Bahçeli'yi savunmak, Milli değerleri savunmaktır.
FETÖ medyasının şu anda tek umudu olan Meral Akşener, Aydın Doğan'ın desteğiyle bir hayli mutlu oldu. Akşener, MHP'nin başına geçeceğini iddia etti.