Terörist Demirtaş'tan PKK'lı canlı bombaya övgü

PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın terörist abisi Nurettin Demirtaş PKK'lı canlı bombaya övgüler yağdırdı. Terörist Demirtaş, canlı bombayı 'tanrı' ilan etti.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 03 Mayıs 2016, 22:29
Terörist Demirtaş’tan PKK’lı canlı bombaya övgü

İÇİNDEKİLER

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi PKK'lı Nurettin Demirtaş, örgütün Avrupa'daki gazetesi Yeni Özgür Politika'da Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir'i konu alan bir yazı kaleme aldı.

CANLI BOMBAYA NİLÜFER ÇİÇEĞİ DEDİ
"'Doğa' Zamanı!" başlıklı yazıda "Doğa" kod adını kullanan Demir'i anlatan Demirtaş,"Güven Park eylemi şimdi daha iyi anlaşılıyor…" ifadelerini kullandı.

Demirtaş, Kızılay eyleminin doğru bir eylem olduğunu savunurken, Demir için "nilüfer çiçeği" ifadesini kullandı.

İKİ EYLEME DE SAHİP ÇIKTI
Demirtaş, "Bir doğa halkı olan Kürtleri o kadar çok ve o kadar vahşice katletmeye başladılar ki kimse çetelesini tutamaz oldu. Kürt gençleri oturup ölümü beklemediler elbette. Ankara'daki iki eylem bunun içindi… Bu vicdansız 21. yüzyılda, Kürt soykırımına dur diyen insanlığın en vicdanlı devrimcisi olarak anılmayı hak eden Zınar Raperin'i, soykırımı beyninden vuran Doğa takip etti" diyerek Ankara'da sivillerin öldüğü 2 ayrı eyleme sahip çıktı.

PKK'LI CANLI BOMBAYI HERAKLES'E BENZETTİ
Terörist Demirtaş, PKK'lı canlı bombayı Yunan mitolojisinde tanrısal kuvveti olduğuna inanılan Herakles'e benzetti. Demirtaş, "Herakles adı Ereğli'ye dönüşürken Osmanlı egemenliği dönemidir. Tarih bir gün AKP-Saray egemenliğinin en kanlı döneminde adeta mitolojiyi yeniden canlandıracak, Ereğli-Herakles bir kez daha rolünü oynayacaktır." dedi.