Cumhuriyet canlı bombayı koruyor

Bursa'da 28 Nisan günü Ulu Camii yakınlarında gerçekleşen, 13 kişinin yaralandığı intihar saldırısını PKK'nın kolu TAK üstlendi. Cumhuriyet Gazetesi ise bir algı operasyonuna imza atarak “tekbirlerle patlattı” yalanına imza attı. Ancak bombayı patlatan PKK’lı çıkınca “bomba kazara patladı” dedi.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 02 Mayıs 2016, 14:26
Cumhuriyet canlı bombayı koruyor

İÇİNDEKİLER

TAK'ın yaptığı açıklamada kendini patlatan kadın canlı bombanın Asya Glidağ kod adlı Eser Çali olduğu ve 13 Kasım 1992 Iğdır doğumlu olduğu belirtildi.

CUMHURİYET IŞİD'Cİ GÖRÜNTÜSÜ VERMEYE ÇALIŞTI
Saldırıyı düzenleyen kadın teröristin bağlantıları araştırılırken, söz konusu haberi sürmanşetine taşıyan Can Dündar yönetmenliğindeki Cumhuriyet gazetesi,"Tekbirle patlattı" başlığını kullanmıştı.



CANLI BOMBA TAK ÜYESİ ÇIKINCA "KAZARA PATLADI" DEDİ!
FETÖ'nün utanmaz tetikçisi Cumhuriyet Gazetesi, canlı bomba PKK'nın yan kuruluşu olan TAK üyesi çıkınca okurlarından özür dilemek yerine kanlı terör örgütünü aklamak için yeni bir yalana sarıldı. "TAK açıklamasında, saldırganın başka bir yeri hedef aldığı, patlayıcının kazara infilak ettiğini savundu." diyerek PKK ağzıyla terör örgütünü aklamaya çalışan Cumhuriyet Gazetesi, FETÖ medyasının her türlü ihanet hareketi ile birlikte hareket etmekten çekinmeyeceğini bir kez daha gösterdi.