Gençlere eğitim şart!

Kadirli’de bir grup liseli genç dersin boş olmasını fırsat bildi. Sıraları birleştirip iskambil kağıtlarını çıkardı. Bu anları da sosyal medya hesaplarından paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016 Güncelleme 01 Mayıs 2016, 00:00
Gençlere eğitim şart!

İÇİNDEKİLER

Osmaniye'de ibretlik bir görüntü ortaya çıktı. Kadirli ilçesinde okuyan bir grup lise öğrencisinin sınıfta, sıraları birleştirerek iskambil kağıtlarıyla oyun oynamaları görenleri şaşırttı.

PİŞTİ OYNADILAR
İlçede bulunan bir lisede okuyan öğrenciler dersleri bir süre boş geçince bu durumu kendilerince değerlendirmek istedi. Ders çalışmak yerine bir öğrenci satın aldığı iskambil kağıtlarını çantasına attı. Okula girdi. Sınıfa yetkili kimse gelmeyince de bu kağıtları çıkardı. Diğer arkadaşları da sıraları birleştirdi. Ders çalışma sırası bir anda oyun masasına döndü. Kağıtlarla 'Pişti' adıyla bilenen oyunu oynamaya başladı. Birbirleriyle doyasıya şakalaşan arkadaşlar bu anları ölümsüzleştirmek istedi. Bir kişi cebindeh çıkardığı telefonuyla bu anları videoya çektikten sonra sıra fotoğraf çekmeye geldi.

'DERS BOŞ OLUNCA'
Kağıt oynayan öğrencilerden birisi facebook hesabına "Ders boş olunca Emre de karo çeker tabii" başlığıyla yükledi. Bu fotoğraf altına ise akıllara durgunluk verecek cinsten yorumlar yapıldı. Okul müdüriyeti ise yaşanan bu olayın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı.