Cezayı aldı kızı alamadı

Evlilik teklifi için yol kapatan gence para cezası kesildi. Üstelik aşkı 'Evet' dese de babası rest çekti: Vermiyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2016 Güncelleme 14 Şubat 2016, 00:00
Cezayı aldı kızı alamadı

İÇİNDEKİLER

Çok aşıktı Mesut Koçak (25)... Üç yıllık kız arkadaşı Yasemin A. (21) ile evlenmeyi hayal etti. Sıradışı bir evlilik teklifiyle o anı ölümsüzleştirmek istedi. 20 arkadaşıyla plan yaptı. 7 araçla İstanbul E5 Karayolu'na çıktı. Şirinevler'de yol kapattı.

2 BİN LİRA ÖDEDİLER
İşten aldığı Yasemin'i araçtan indirdi, diz çöktü ve evlilik teklif etti. Rüya gibiydi. Bu görüntüler, twitter'da paylaşıldı ve fenomen oldu. Ama sonra Koçak ve 6 arkadaşı hakkında dava açıldı ve 2 bin lira para cezası kesildi. Gençler toplanıp cezayı ortak ödedi!

'SEVİYORUM BABA'
En kötüsü ise Yasemin, evlilik teklifine "Evet" dedi ama babası izin vermedi! Mesut Koçak'ın bütün hayalleri suya düştü. Ödediği ceza da bu işin yanında cabası kaldı! Dertli dertli düşünen genç adam, müstakbel kayınbepederine yakardı: "Yasemin'i çok seviyorum.

Yasemin'in aşkıyla yanıp tutuşan Mesut Koçak, yaşadıklarını şöyle anlattı: Sıradışı bir evlilik teklifi yapmak istedim. Helikopterden Boğaz Köprüsü'nün üzerine paraşütle atlamayı düşündüm. Sonra 7 araçla yolu kapattık. Evlilik teklif ettim. 1 hafta sonra Yasemin'in babasına gittim. Ama kızını vermek istemedi. Yaptığım yanlış olsa da saf ve temiz duygularla yaptım. Yasemin'i çok seviyorum.