Fransız devrimi!

Terör örgütü yandaşları Cizre'yi bahane etti. Paris'te gösteri düzenledi. Ancak polis eylemcilere anında müdahale etti. Şimdiye kadar Avrupa'nın sevip saydığı PKK destekçileri ise şok geçirdi. Fransız güvenlik güçlerine şöyle dedi: "Biz sizi böyle bilmezdik."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2016 Güncelleme 13 Şubat 2016, 02:12
Fransız devrimi!

İÇİNDEKİLER

Avrupa, terör örgütü PKK'ya her zaman arka çıktı. Hainlerin kanlı eylemlerini görmezden gelip onlara destek sağladı. Terör yuvası Kandil Dağı'ndan çıkan silahlar Avrupa ile terör örgütü PKK arasındaki bağı kanıtladı. Özellikle Almanya ve Fransa, kan lobisinin yanında yer aldı. Ancak Fransa geç de olsa yanlışı anladı. Fransız polisi, Paris'teki terör örgütü yandaşlarına nefes aldırmadı. Buna göre PKK'lı göstericiler, "Güvenlik güçleri Cizre'de katliam yaptı" yalanına sarıldı. Soluğu Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nin önünde aldı. PKK destekçileri, Türkiye aleyhine düzenlenen protestoya katıldı.

'SİZE YAKIŞMADI AMA...'
"Katil devlet" sloganları attı. Ancak Fransız polisi buna sessiz kalmadı. Fransız polisi, teröristlere anında müdahale edip onları gözaltına aldı. Şimdiye kadar Avrupa'nın hep pışpışladığı PKK yandaşları ise neye uğradığını şaşırdı. Eylemciler Fransız polisine "Şimdiye kadar bize hiç böyle davranmadınız" diyerek şoka uğradı. Fransız polisi tarafından paketlenen Avrupa Kürt Kadın Hareketi üyesi Berivan Fırat ise "Fransız polisi tarafından sürüklendim, bilincimi kaybettim. Üstüm başım kan içinde uyandım. Bunun dışında, kadınlar olarak aşağılandık. Böyle şeylerin sevdiğim, bildiğim Fransa'ya yakıştığını düşünmüyorum" diyerek Fransızlar'a sitem etti! Ancak aynı Fransız polisi çok değil geçen hafta büyük bir saygısızlığa izin vermişti. Fransızlar, Bordeaux kentindeki Türk Konsolosluğu'na PKK paçavrasını asan göstericiyi görmezden gelmişti.



Fransız polisi, Paris sokaklarını savaş alanına çeviren PKK'lılara geçit vermedi. Fransız polisi, PKK yandaşlarına böyle müdahale etti. Ancak aynı polis geçen hafta Türk konsolosluğuna PKK paçavrası asan hainleri görmezden geldi.