Çifte infaz

İstanbul'un göbeğinde çifte vahşet yaşandı. Sokak ortasında cesetleri bulunan biri kadın 2 gencin, başlarından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis, katil ya da katilleri bulmak için çalışma başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 00:00
Çifte infaz

İÇİNDEKİLER

İstanbuL, çifte infazla sarsıldı. Biri kadın 2 kişi, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Katillerin bulunması için çalışma başlatıldı. Tüyler ürperten cinayet, Eyüp Rami'de dün sabah yaşandı. Vatandaşlar, bir fabrikanın arkasında bulunan boş arazide bir erkek ile genç bir kadının cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine harekete geçen polis, kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekipler, bölgeyi güvenlik çemberine aldı.

CEP TELEFONU İNCELENİ YOR
Yapılan incelemede gençlerin başlarından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan aramalarda 3 adet boş kovan bulunurken, infaz edilen gençlerin Yağmur Güneş (27) ve Uğur Can Taşdemir (19) olduğu saptandı. Cesetler, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İki gençten birinin üzerinden çıkan cep telefonu incelemeye alındı. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarının incelendiği ve cinayetle ilgili bir ipucunun arandığı açıklandı. Katil ya da katiller her yerde aranıyor.

Emir SOMER