“Almanya bizden fakir mi?"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Almanya bizden fakir mi ki 100 bin Suriyeliden korkuyor? Fransa bizden fakir mi? Hollanda bizden fakir mi? Denizlerde ölenlere göz yumuyorlar, orada savaşta ölenlere göz yumuyorlar" dedi.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 11 Şubat 2016, 23:02
“Almanya bizden fakir mi?

İÇİNDEKİLER

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Gaziantep İl Binasında partililerle bir araya geldi. Partililerle de sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, "Daha iyi, daha güzeli nasıl yapabilirim? Derdi olan bir anlayışın mensuplarını görmek benim için ayrıca sizler adına sizleri taktire şayan bir gözlemimdir, sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Gaziantep İl Binasında Partililere seslenen Bakan Müezzinoğlu, "oy versin vermesin 78 milyon bu ülkenin partisiyiz ifadelerinde bulunarak, " Bu ülke insanın ortak dertlerinin sorumlusu ve çözüm odağı, ortak hayallerinin öncüsü ve ortak aklının da temsilcisi olma gibi bir görevimiz var. Bunu kurulduğumuz günden beri duyarlılıkla yapma gayreti içerisinde olduk, duyarlılıkla yaptığımız sürece de millet bizi baş tacı etti" şeklinde konuştu.

Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Bakan Müezzinoğlu, "Bu ülkede birileri kapılı kapılar arkasında ve ya güç odakları elinde gücü bulunduranlar, ben millete neyi ne kadar istersem o kadar veririm, ben neyi ne kadar laik görürsem o kadarını veririm diyen bir anlayışa dedik ki Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Birileri muhtar olamaz dedi, ama millet, muhtar bile olamazsın dediğini milletvekili de yaptı başbakan da yaptı cumhurbaşkanı da yaptı. Hiç tereddüdünüz bile olmasın başkan da yapacak. Yine geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı'nın söylediği gibi Almanya bizden fakir mi ki 100 bin Suriyeliden korkuyor? Fransa bizden fakir mi? Hollanda bizden fakir mi? Denizlerde ölenlere göz yumuyorlar, orada savaşta ölenlere göz yumuyorlar. Türkiye'ye gelenlere ne güzel aferin sana ne güzel ev sahipliği yapıyorsun, bana gelenler yok kardeşim sende kalsın. Şimdi bütün buna rağmen evet bu milletin medeniyet anlayışının duruşu ve AK Parti kadroları olarak bunu yeni yeni başarılarla da geliştirmek ve yarınlara umutla ve daha güvenle bakmayı inşallah hep birlikte başaracağız diye konuştu.
Gaziantep'in dinamikleri bu anlamda Türkiye'nin sayılı illeri arasında olduğunu söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Gerek bu kadar misafirlere ev sahipliği yapması, 350 bin Gaziantep'te çocuğun aşısını yapmışız. 350 bin dost doz aşı yapmışız. Türkiye genelinde Suriyeli 150 binin üzerinde anne doğum yapmış" ifadesinde bulundu.

Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep AK Parti İl Başkanı Eyüp Öz Keçeci de katıldı.