Sıkı takip başladı

Yusuf Taş, eşi Tuğba'nın kuzeni Turan Taş ile evleneceğini öğrenince 9 kişiyi katledip, sırra kadem bastı. Polis ve jandarma katili yakalamak için özel ekip kurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 00:00
Sıkı takip başladı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan Tuğba Taş, 5 ay önce eşi Yusuf Taş'ı terk etti. Gaziantep'teki teyzesi Şenel Çakmak'ın yanına yerleşti. İddiaya göre eşiyle barışmak iste yen Yusuf Taş, karısının amcasının oğlu Turan Taş ile evlenmek istediğini öğrendi. Bunun üzerine Gaziantep'e giderek eşini ve kuzeniyle olan ilişkisine onay veren 8 kişiyi katletti. Babası dahil diğer aile bireylerini de telefonla arayıp tehidt etti. Katliam kurbanları önceki gün toprağa verilirken katil zanlısı sırra kadem bastı.

'SURİYE'YE KAÇABİLİR'
Şahsın yakalanamaması üzerine polis tehdit edilen aile bireylerini korumaya aldı. Eminyet güçleri de olay sonrası harekete geçti. Jandarma ve polis özel bir ekip kurdu. Ekipler, şahsın son zamanlarda yaptığı görüşmeleri incelemeye aldı. Gidebileceği tüm yerleri ve şehri adeta kuşattı. Henüz bulunamayan Taş'ın yakalanmamak için Suriye'ye kaçma ihtimali üzerine sınır birlikleri de uyarıldı.