Hak(i)em kararı

Bolvadin Belediyespor ile Akören Belediyespor 3 yıl önce karşı karşıya geldi. Yenilgiyi hazmedemeyen Bolvadin'li 3 oyuncu maçın orta hakemi Mevlüt Duymuş'a saldırdı. Feci şekilde dövülen hakemin şikayeti üzerine futbolculara ceza yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 01:31
Hakiem kararı

İÇİNDEKİLER

Afyonkarahisar'da futbol terörüne ceza yağdı! Bolvadin'de 15 Aralık 2013'te Bolvadin Belediyespor- Akören Belediyespor Süper Amatör Lig maçında karşı karşıya geldi. Bolvadin İlçe Stadyumu'ndaki karşılaşma, 75'inci dakikasında Akören Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken, ev sahibi takımın oyuncuları Suat Tektek, Yücel Emre Er ve Yasin Er, maçın orta hakemi Mevlüt Duymuş'a saldırdı. Hakem, 3 futbolcu tarafından düşürüldü. Tekmelenip, hakaret ve tehdit edildi.

14 PLATİN PARÇA TAKILDI
Sahaya giren polis, hakemi zor kurtardı. Sahaya giren ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Vücudunda kırık ve ezikler tespit edildi. Aldığı darbeler nedeniyle kırılan elmacık kemiği, burun ve göz çevresine 14 platin parça takıldı. İşini yapmak bir yana yüzü tanınmayacak hale geldi. Sokağa dahi çıkamadı. Avukat Halil İbrahim Atabay aracılığı ile her 3 sanıktan şikayetçi oldu. Futbolcular hakkında 'Kasten yaralama', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından dava açtı. Önceki gün görülen davanın 8'inci celsesine tutuksuz yargılanan sanıklar ile hakem Duymuş ve avukatı Atabay katıldı. Atabay, 3 sanığın da cezalandırılmasını istedi. Sanıklar ise suçsuz olduklarını savunarak beraatlarını istedi. Duruşmayı karara bağlayan hakim sanıkları 2'şer yıl 1'er futbol terörüne ceza yağdı! Bolvadin'de 15 Aralık 2013'te Bolvadin Belediyespor- Akören Belediyespor Süper Amatör Lig maçında karşı karşıya geldi. Bolvadin İlçe Stadyumu'ndaki karşılaşma, 75'inci dakikasında Akören Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken, ev sahibi takımın oyuncuları Suat Tektek, Yücel Emre Er ve Yasin Er, maçın orta hakemi Mevlüt Duymuş'a saldırdı. Hakem, 3 futbolcu tarafından düşürüldü. Tekmelenip, hakaret ve tehdit edildi.

14 PLATİN PARÇA TAKILDI
Sahaya giren polis, hakemi zor kurtardı. Sahaya giren ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Vücudunda kırık ve ezikler tespit edildi. Aldığı darbeler nedeniyle kırılan elmacık kemiği, burun ve göz çevresine 14 platin parça takıldı. İşini yapmak bir yana yüzü tanınmayacak hale geldi. Sokağa dahi çıkamadı. Avukat Halil İbrahim Atabay aracılığı ile her 3 sanıktan şikayetçi oldu. Futbolcular hakkında 'Kasten yaralama', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından dava açtı. Önceki gün görülen davanın 8'inci celsesine tutuksuz yargılanan sanıklar ile hakem Duymuş ve avukatı Atabay katıldı. Atabay, 3 sanığın da cezalandırılmasını istedi. Sanıklar ise suçsuz olduklarını savunarak beraatlarını istedi. Duruşmayı karara bağlayan hakim sanıkları 2'şer yıl 1'er ay hapse mahkum etti.
.