Ana isyan

Semra Çam, lenf kanserine yakalanan oğlunun yanlış tedavi sonucu hayatını kaybettiğini iddia etti. Savcılığa suç duyurusunda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 00:00
Ana isyan

İÇİNDEKİLER

Dizi setlerinde şoförlük yapan 30 yaşındaki Kadir Çam 2012 yılında lenf kanserine yakalandı. Doktor O.Y. tarafından tedavisine başlanan ve 16 kez kemoterapi gören Kadir Çam, büyük oranda sağlığına kavuştu. Kendisini iyi hissetmeye başladı. İddiaya göre doktoru onun hastalıktan arındığını ve sağlığına kavuştuğunu söyledi. Ancak bir süre sonra dayanılmaz ağrılar geri geldi. Kontrole gittiği doktoru Kadir Çam'ı tekrar testlerden geçirdi. Test sonuçlarının temiz olduğunu söyledi.

TEDAVİ İÇİN ÇOK GEÇ!
Ancak Kadir Çam'ın ağrıları günden güne arttı. Oğlunun gözünün önünde günden güne eridiğini gören anne tetkikler için oğlunu özel bir hastaneye götürdü. Buradaki doktor hastalığın Kadir Çam'ın tüm omuriliğini sardığını ve tedavi için çok geç kalındığını söyledi.

ŞOK GEÇİRDİ

Duydukları karşısında şok geçiren Semra Çam, doktor O.Y.'nin oğlunu sevk etmediği sürece başka bir hastanede tedavisinin yapılamadığını öğrenip doktordan oğlunu sevk etmesini istedi. Ancak iddiaya göre doktor Kadir Çam'ı sevk etmediği gibi onun sağlıklı olduğunu söylemeye devam etti. Kadir Çam 14 Kasım'da hayatını kaybetti. Oğlunun ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunan Semra Çam doktor O.Y.'den şikayetçi oldu.

Osman AS İLTÜRK