Kürt gençleri PKK'ya kanmasın

PKK'nın kara kutusu olarak bilinen, 25 yıl boyunca örgütün üst düzey yöneticiliğini yapan eski terörist TAKVİM'e konuştu. Kürt gençlerin Kürdistan yalanına inanmaması gerektiğini söyleyen itirafçı, "HDP'li belediyelerdeki kadın eş başkanlar, teröristlere silah dağıtımını bizzat yapıyor" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 01:06
Kürt gençleri PKK’ya kanmasın

İÇİNDEKİLER

PKK terörü geçtiğimiz Temmuz ayından beri bir kez daha hortlarken kanlı eylemlerin arkasında terör örgütünün siyasi kolu HDP ve yabancı istihbarat örgütleri de etkin rol aldı. TAKVİM bu kirli ortaklıkları bir kez daha deşifre etmeyi başardı. Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel 25 yıl boyunca örgütün dağ ve şehir kadrosunda aktif yer almış ve örgütten ayrılmış eski bir PKK'lı ile konuşmayı başardı. Örgütü terk ettikten sonra iki kez suikasta uğrayıp yaralanan itirafçı, TAKVİM'e PKK hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o itiraflar:

SIRP KESKİN NİŞANCILAR: PKK içinde birçok yabancı asker var. Özellikle şehir çatışması için getirilen Sırp keskin nişancıların sayısı bir hayli fazla... Sur ve Cizre'de geriye kalan kişilerin büyük kısmı, belki yüzde 90'ı yabancı... Ölen yabancılar deşifre olmasın diye hemen çukurlara gömülüyor.

KIZLARLA KANDIRIYORLAR: PKK önce genç kızları kandırıyor. Ardından da bu genç kızları kullanıp genç erkekleri dağa çekiyor. HDP içinde ise kadın eş başkanların görevi silah dağıtımını yapmak...



HDP'Lİ BELEDİYELER PKK'YA ÇALIŞIYOR: HDP ve DPB'li belediyeler çok aktif bir şekilde PKK'ya çalışıyor. Zaten belediye içindeki bir çok isim, buna başkanlar da dahil PKK kadrosu içinde yer alıyor. Lojistik, gıda desteğinin yanı sıra araç, silah ve istihbarat paylaşılıyor. Halka verilen silahlar belediye araçları ile dağıtıldı.

HARAÇ TOPLUYORLAR: Öz yönetim diye vergi adı altında haraç topluyorlar. Özellikle Lice'deki uyuşturucu operasyonları sonrası örgüt para sıkıntısı çekti. Bu nedenle haraçlar son dönemde iyice arttı.

NAMAZ KILANI VURURLAR: PKK'nın içinde din ya da Müslümanlık olgusu hiç olmadı, olmaz da... Dağa kaçırdıkları bir kişi örgüt içinde namaz kılmaya devam ederse infaz ederler. Zaten kamplarda önce bu çocuklara zerdüştlük eğitimi veriliyor.

AİLELERE TEHDİT: Kimi çocuklar PKK kamplarında bulunmak istemiyor. Çocuklar kaçmak istiyor ancak biliyorlar ki; kaçarlarsa aileleri öldürülecek. Zaten uyuşturucuya alıştırılıyorlar. Ondan sonra bu çocuklara istediğiniz eylemi yaptırırsınız.

MEVLÜT YÜKSEL