Aşk katliamı 9 ölü

Yusuf Taş, ayrı yaşadığı eşi Tuğba ile barışmak istedi. Ama reddedilince eşi ve kendi ailesi dahil 9 kişiyi katletti. İddiaya göre tüm bu cinayetleri karısının kuzeniyle evlendirileceğini duyunca işledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 00:00
Aşk katliamı 9 ölü

İÇİNDEKİLER

Gaziantep dün tüyler ürperten bir cinayetle sarsıldı! Güvenlik görevlisi olarak çalışan Yusuf Taş (25), 5 yıl önce akrabası Tuğba Taş (21) ile evlendi. Bir de kızları dünyaya gelen çift, geçen yıl İstanbul'a taşındı. Burada şiddet görmeye başlayan genç kadın, 5 ay önce kızı Belinay'ı alıp baba evine döndü. Terk edilmeyi gururuna yediremeyen adam, eşini vazgeçirmek için ölümle tehdit etti. Akrabalarına yaşadıklarını anlatan genç kadın ise boşanmak istediğini söyledi. Eşinin ölüm tehditleri artınca da savcılığa başvurup boşanma davası açmaya karar verdi. Tehditlerden dolayı koruma da talep eden kadını haklı bulan aile fertleri boşanmaya onay verdi. Bunu öğrenen adam sinirden küplere bindi. Gaziantep'e gitti. Bu arada iddiaya göre aile içinde genç kadının boşandıktan sonra kuzenlerinden Turan Taş ile evlendirilmesi yönünde konuşmalar çıktı. Bunları da duyan adam, adeta çılgına döndü. Önceki gece teyzesi Şenel Çakmak'ta kalan eşiyle konuşmak için eve gitti.

'KÖKÜNÜZÜ KAZIYACAĞIM'
Diğer akrabalarının da bulunduğu evde eşine bir kez daha barışma teklifinde bulundu. Ancak, ret cevabı alınca cinnet geçirdi. Yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkardı. Tuğba Taş, annesi Şenel Çakmak (39), kardeşi Ahmet Can Çakmak (16) ve Turan Taş'ı (23) öldürdü. 2 kişiyi de ağır yaraladı. Kızı Belinay Taş'a ise dokunmadı. Daha sonra da eşinin kuzeniyle ilişkisine onay veren amcası Mustafa Taş ve ailesinin bulunduğu Sam Mahallesi'ne gitti. Amcası Mustafa Taş (48), yengesi Gülay (48), kızları Türkan (22) ve Gül (14) ile Furkan'ı (16) yataklarında uyurken öldürdü. İkinci katliamdan sonra da kaçan Taş, dün babası dahil diğer aile üyelerini arayıp, "Hepinizin kökünü kazıyacağım" diye tehdit etti. polis, aile üyelerini korumaya aldı.