Başarının doğal hali

TEOG sonuçları açıklandı. Türkiye'de 10 kişi soruların tamamını doğru cevaplayıp 1'inciliği elde etti. Bunlardan birisi de hiçbir kursa ve dershaneye gitmeyen Erzurumlu Doğa Karahasanoğlu'ydu. Genç kız Oltu'nun gururu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2016 Güncelleme 20 Ocak 2016, 01:04
Başarının doğal hali

İÇİNDEKİLER

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye 1'incileri de ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Erzurum, Oltu'daki Karabekir Ortaokulu'ndan çıktı. 8'inci sınıf öğrencisi Doğa Karahasanoğlu, TEOG sınavında 120 sorunun hepsini doğru cevaplayıp Türkiye birincisi 10 öğrenciden biri oldu. TEOG Şampiyonu Doğa Karahasanoğlu'nun başarısı ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı.

'ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM'
Hiçbir kurs ve dershaneye gitmediğini dile getiren başarılı öğrenci, "Soru kitapçıkları dağıtıldıktan sonra heyecanım gitti. İlk sorular biraz zordu. Ancak sınav ilerledikçe kolay gelmeye başladı. Kodlama hatası yapmamak için dikkat ettim. Hiçbir özel kurs ve dershaneye gitmedim. Sadece okulumuzun açtığı hafta sonu derslerine katıldım. Çok faydasını gördüm" derken ailesi ve ikiz kardeşinin elde ettiği bu başarıyı Domuz büyük bir sevinçle karşıladıklarını söyledi.