Termal ölüm!

Sivas'ta kendilerinden 2 gündür haber alınamayan sevgililer, bir villada ölü bulundu. Çiftin, evdeki termal su musluğunun açık kalması nedeniyle zehirlendiği ortaya çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2015 Güncelleme 02 Aralık 2015, 00:00
Termal ölüm!

İÇİNDEKİLER

Ölüm soludular! Sivas'ta kuyumculuk yapan Ufuk Karaca (33) ile bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Şeyda Haris (25), 2 gün önce ortadan kayboldu. Haris'in ailesi kızlarını yakın çevrede aradı, bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Ufuk Karaca'nın kardeşi Onur Karaca ise ağabeyinin işyerini açmamasından şüphelenerek aramaya başladı. Onur Karaca, bu sabaha karşı kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Sıcak Çermik Kaplıcası'nın yakınlarında bulunan kendilerine ait villaya gitti. Camdan içeri bakan Onur Karaca, Şeyda Haris'in yerde hareketsiz yattığını gördü. Hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden ekipler, villadan çıkan yoğun kükürt gazı nedeniyle içeri giremediği için itfaiye ekiplerini çağırdı.

KÜKÜRT ZEHİRLEDİ!
Gaz maskesiyle içeri giren itfaiye ekipleri, Ufuk Karaca ve Şeyda Haris'in cesetleriyle karşılaştı. Karaca ve Haris'in cesetleri otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Karaca ve Haris'in, evdeki termal su musluğunun açık kalması nedeniyle kükürt gazından zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedenleri yapılacak otopside belirlenecek.