Ana kucağı

Antalya'da bunalıma giren Kemal Barlas, falezlere çıktı. İntihar etmeye kalktı! Polisin ikna çabaları ise sonuçsuz kaldı. Ardından anne Gülenay Barlas çağrıldı. Evladını gören kadın, 'Oğlum bunu bana yapma' diye haykırdı. Çocuğunu ölümün kıyısından aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2015 Güncelleme 01 Aralık 2015, 00:00
Ana kucağı

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Kemal Barlas (30), borçları nedeniyle bunalıma girdi. 45 metrelik falezlerin üzerine çıkıp intihara yeltendi. Genci görenler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Barlas'ı ikna etmek istedi. Ancak ne polislerin ne de psikologların çabaları sonuç verdi! Atlamakta ısrarlı olan Barlas, annesinin çağrılmasını istedi. Kısa süre sonra, anne Gülenay Barlas (57) falezlere getirildi. Oğlunun halini gören kederli kadın, paniğe kapılıp evladına koşmak istedi. Fakat Kemal Barlas, "Yaklaşma" dedi. Bunun üzerine gözyaşlarına boğulan anne, "Kemal, sana güveniyorum. Neyim varsa senin. Gel! Bana kıyma, seni çok seviyorum" diye seslendi.

ELLERİNİ AÇIP YALVARDI
Ardından da ellerini açıp kendisine sarılmasını istedi. Kemal Barlas da daha fazla dayanamayıp annesine doğru hareket etti. Ancak bir anda bayılan genç adam, tedavi için hastaneye götürüldü.