Okulda dehşet

Eli bıçaklı bir grup genç, Batman Anadolu Lisesi'ni bastı. Teneffüse çıkan çocuklara rastgele saldırdı. 10 öğrenci bıçakla yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2015 Güncelleme 28 Kasım 2015, 02:00
Okulda dehşet

İÇİNDEKİLER

Batman Anadolu Lisesi'nde bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Öğle saatlerinde okulun bahçesine giren bıçaklı bir grup, teneffüsteki öğrencilere saldırdı. Yaklaşık 15- 20 dakikada 10 öğrenciyi yaralayan grup, daha sonra koşarak uzaklaştı. Pencereden yaşananları izleyen öğrencilerin korku dolu çığlıkları tüyler ürpertti. Yaralı öğrenciler, okula gelen ambulansla Bölge Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

VELİLER OKULA KOŞTU
Olayın duyulması üzerine veliler, okul ve hastaneye akın etti. Okul idaresinin şikayeti üzerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Okul çevresinde de araştırma yapan polis, okula ait kamera kayıtlarını incelemeye alırken, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Hastanede yaralı öğrencileri ziyaret ettikten sonra Anadolu Lisesi'ne giden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, olayın çok yönlü soruşturulduğunu belirterek, bıçaklı saldırıda, 14- 15 yaş arası öğrencilerin yaralandığını ancak durumlarının iyi olduğunu belirtti. Aslan, "İdarecilerin dışarıda olmadığı bir saatte olay meydana geldi. Ancak olayın aydınlanması için okuldaki kameralarla, çevredeki mobese kameraları tüm detaylarıyla incelenecek. Soruşturma devam ediyor" dedi.