Bomba önlem

Adana esnafı tam bomba çıktı! Terk edilmiş otomobilde bomba ihtimaline karşı alarma geçen polise yardımcı olmak isteyen esnaf, yolu mutfak tüpleriyle kapattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 00:00
Bomba önlem

İÇİNDEKİLER

TÜRK insanı yardımseverliği bazen abartıyor. Öyle ki, Adana'da bomba ihtimali üzerinde duran polise yardımcı olmak isteyen bir esnaf, tam bomba yaptı! Araç ve yaya geçişine kapatılmak istenen yola 4 tane mutfak tüpü dizerek herkesi şaşırttı. Bu da yetmemiş gibi tüplerin başında nöbet tuttu. Bu önlemi görenler ise hayrete düştü. Adana'da bir otomobil polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Daha sonra terk edilmiş Seyhan İlçesi Yeşilevler mahallesi 52013 Sokak'ta bulundu.

TRAFİĞE KAPATILDI
Görgü tanıkları, sürücünün panik halde, "Ben 5 dakika sonra geleceğim" deyip kaçtığını söyleyince polis bomba ihtmali üzerinde durdu. Yapılan aramada otomobilde bomba bulunmadı ama polis çalışmalar sırasında güvenliği elden bırakmadı. Mehmet Akif Ersoy Caddesi trafiğe kapatıldı. Bu arada, bir esnaf ara sokaktan vatandaşların çıktığını görünce polise yardımcı olmak için getirdiği 4 mutfak tüpünü yola dizdi.