Bayrak Beren'de!

Zenginlerin başkenti Nişantaşı, komünizmin simgesi 'kızıl yıldız' bayraklarıyla donatıldı. Sosyetik semt, postallı, yeşil parkalı insanlarla dolup taştı. 'Sol modası'nın öncüsü de HDP'ye verdiği destekle bilinen oyuncu Beren Saat oldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 01:38
Bayrak Beren’de!

İÇİNDEKİLER

Patronlar kapitalizme savaş açtı. İstanbul'da zenginlerin adresi Nişantaşı, sola kaydı. Yılbaşı süslemeleri için kullanılan sosyalizmin ve komünizmin simgesi "kızıl yıldızlar" ile birlikte, sosyetik semtte "sol moda akımı" başladı. Türkiye'nin en zenginlerinin yaşadığı Nişantaşı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Şişli Belediyesi'nin eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün başkanlığında süsleme için kullanılan İngiliz askerleri, bu yıl yerini komünizmin sembolü "kızıl yıldızlara" bıraktı. Başkan Hayri İnönü, bu yıl sokaklara kızıl yıldız astırdı. Kapitalizmin kalesi Nişantaşı caddelerini süsleyen kızıl yıldızlar, görenleri şaşırttı. Sokaklar, postallı, yeşil parkalı insanlarla doldu taştı. Modanın öncüsü de eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye verdiği destekle bilinen Beren Saat oldu. Dün gece yeşil parkasıyla Nişantaşı sokaklarında bir süre tur atan ünlü oyuncu daha sonra evinin yolunu tuttu.


Beren Saat, rol aldığı dizi reytinglerde yere çakılınca kendisini Nişantaşı sokaklarına attı. Komünizmin simgesi 'kızıl yıldız' bayraklarıyla donatılan lüks semtte yeşil parkasıyla gezen ünlü oyuncu, birkaç mağazaya uğradıktan sonra arabasına binerek gözden uzaklaştı.



Nişantaşı sokaklarını saran sol modasının öncülerinden biri de Gülse Birsel'di.