Tecavüze bıçak!

18 yaşındaki Duygu, kendisine tecavüze kalkışan iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Baygınlık geçiren genç kız hastaneye kaldırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2015 Güncelleme 26 Kasım 2015, 00:00
Tecavüze bıçak!

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nde dün Dilovası'ndaki bir fabrikada çalışan, Gebze'deki evinde yalnız yaşayan Duygu B. (18), aynı fabrikadan arkadaşı olan Alaattin Kara ile sabah saatlerinde buluştu. İkili marketten alışveriş yaptıktan sonra birlikte genç kızın evine çıktı. Öğle saatlerinde, D.B.'nin oturduğu daireden genç kızın "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" çığlıkları duyuldu. Olayı duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Apartmanın 4'üncü katına çıkan polis ve sağlık ekipleri, daire kapısının önündeki merdivenlerde genç kızı kanlar içinde buldu. Elinde bıçak kesikleri olan ve baygınlık geçirdiği belirlenen Duygu B., hemen ambulansa alınıp, hastaneye kaldırıldı.

ELİNDEN YARALANDI
Dairenin içine giren ekipler ise Alaattin Kara'yı yine kanlar içinde yerde hareketsiz buldu. Ekipler, Kara'nın aldığı bıçak darbeleriyle can verdiğini belirledi. Genç kız tarafından bıçaklandığı belirlenen Kara'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından, otopsiye gönderildi. Polis ekiplerinin evdeki incelemesi sürerken, soruşturma başlatıldı.