Falda polis çıktı

Müşterilerine esrar satan Medyum Yasemin'in evine baskın yapıldı. Polisin "Falda bizi göremedin mi?" diye sorduğu medyum tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2015 Güncelleme 13 Ekim 2015, 00:00
Falda polis çıktı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de kendisini Medyum Yasemin olarak tanıtarak tarot falı bakan Sakine Öztürk'ün(41) isteyen müşterilerine uyuşturucu da sattığı tespit eden narkotik polisi, geçen hafta Karşıyaka'daki evini bastı. Evde yapılan aramalarda salonda jelatine sarılmış ve meşe olarak tabir edilen satışa hazır 9 paket esrar ile evin çeşitli noktalarında ve çatıda toplam 577 gram esrar, bir av tüfeği, bir tabanca ve bu silahlara ait mermiler ele geçirildi.

POLİSLERİ GÜLDÜRDÜ
Uyuşturucu ticareti yapmadığını, evdeki esrarları da kendisinin içtiğini öne süren kadın, esrarları neden satışa hazır şekilde paketlediği sorusuna cevap veremedi. Müşterilerinin evlerine de giderek fal baktığı öğrenilen medyumun aynı zamanda isteyenlere esrar sattığı tespit edildi. Narkotik polislerinin operasyon sırasında "Falda bizi göremedin mi?" şeklindeki esprili sorusuna ciddiyetle "Siz gelmeden önce Tarot kartlarıyla fal baktım ama göremedim" şeklinde cevap veren ve bu cevabıyla polisleri de güldüren genç kadın, çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

Ceyhan TORLAK