Ahmet Hakan rezil oldu

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan Coşkun’un Bülent Keneş’i tutuklayan ve kendisine saldıran şüphelileri serbest bırakan hakimin aynı kişi olduğu yönündeki iddiası gerçek dışı çıktı.

Giriş Tarihi 13 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 13 Ekim 2015, 17:19
Ahmet Hakan rezil oldu

İÇİNDEKİLER

Ahmet Hakan Coşkun bugünkü köşesinde kendisine saldıran kişileri serbest bırakan Sulh Ceza Hakimi ile Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'i tutuklayan Sulh Ceza Hakimi'nin aynı kişi olduğunu iddia etti.

Adli kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Ahmet Hakan'ın bu iddiası gerçek dışı… Bülent Keneş İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında verilen tutuklamaya yönelik yakalama kararı sonucu tutuklanarak ceza evine konuldu. Ahmet Hakan Coşkun'a saldıran 6 kişi ise İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından sorgulanndı ve sadece bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yani Ahmet Hakan Coşkun'un iddiasının aksine Bülent Keneş'in dosyasına İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği, Ahmet Hakan'ın darp edilmesi olayındaki zanlıların dosyasına ise İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği baktı. Ahmet Hakan'ın bu gerçeklere rağmen iki dosyaya da aynı hakimin bakıp karar verdiği algısı oluşturmaya çalışması şaşırtıcı bulundu.