Tutuştular

Güvenlik güçleri, kanlı terör örgütüne büyük darbe indirdi. Kandil'deki teröristbaşı Cemil Bayık'ın adamının telsiz konuşmaları ise PKK'daki çöküşü ve paniği gözler önüne serdi: Bu kadar adam kaybından sonra alanda etkili olmamız zor. Asker artık her yerde karşımıza çıkıyor. Toparlanmamız için ateşkese ihtiyaç var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2015 Güncelleme 10 Ekim 2015, 03:33
Tutuştular

İÇİNDEKİLER

Peş peşe yapılan operasyonlar, terör örgütü PKK'nın belini kırdı. PKK'daki çöküş, teröristlerin telsiz konuşmalarına da yansıdı. Terör örgütü PKK'nın Ağrı-Iğdır-Kars- Erzurum-Ardahan bölgelerini içine alan sözde Serhat Eyaleti Sorumlusu Yusuf Şek'in telsiz konuşmaları, Kandil'in bittiğini gözler önüne serdi. Kandil'deki teröristbaşı Cemil Bayık'ın adamı olan Şek'in teröristlere verdiği çaresizlik dolu bu talimatlar kayıtlara şöyle geçti:

"KCK'LILAR PROBLEMLİ"
"
Başlangıçta halkımıza yumuşak şekilde yanaşın, kazanmaya çalışın. Karşı gelenleri uzaktan indirin ve 'Asker vurdu' deyin. Yol ortasında korucu vurmayın, halk buna da tepki verdi. Gerekirse uygun bir ortamda kimsenin görmediği bir yerde indirin. 'PKK'ya çalışıyordu. Askerler vurmuştur' diyerek suçu yine askere atın. Sakın üstlenmeyin. Bu kadar adam kaybından sonra alanda etkili olmamız zor. Asker artık her yerde karşımıza çıkıyor. Dikkatli olun, kayıp vermeyin. Bu nedenle herkes bölgesinde kış tertiplenmesine ağırlık versin. KCK'lılar da problemli, onlardan yardım beklemeyin. Kendi kendinize yetecek tedbirleri alın... Ateşkese ihtiyaç var. Bu toparlanmamıza yardımcı olur." Öte yandan güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan itibaren yaptığı operasyonlarda 2 binden fazla terörist öldürüldü. Kadın terörist Rozerin Welat ile Kandil'deki yöneticiler arasında habercilik yapan Zemyan Şafak'ın ifadeleri ise örgütün korkunç planını gözler önüne serdi.

HDP'DEN PKK AÇIKLAMASI!
Buna göre teröristlerin ölüm haberlerini ailelerinden gizleyen örgüt, "Yıldırım çarptı", "Sele kapıldı", "Sığınakta egzoz gazından zehirlendi", "Kayadan düştü" gibi yalanlar söylemeye başladı. Rozerin Welat, hava operasyonlarında ve çatışmalarda ölenlerin de kim olduğuna bakılmaksızın, toplu olarak gömüldüğünü anlattı. Kandil'deki sözde yöneticiler çocukların akıbetini öğrenmek için kendilerine ulaşan aileleri ise "Peşini bırakın. Yoksa sizin de akıbetinizi sorarlar" diyerek ölümle tehdit etti. Tüm bunlar olurken kanlı örgütle ilgili açıklama yine HDP'den geldi. HDP Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, PKK'nın 1 Kasım seçimleri öncesi "eylemsizlik ilan edeceğini" söyledi.

BÖYLE HAİNLİK GÖRÜLMEDİ...
Kanlı örgütün sözde gençlik yapılanması olan YDG-H'liler, Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıldönümünü bahane ederek dün Cizre'de olay çıkardı. Polislere ve vatandaşlara molotof attı. Okuldan çıkan öğrenciler panik yaşadı. Diyarbakır Sur'daki Melik Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine de teröristler tarafından patlayıcı bırakıldı. Bomba son anda fark edildi.

MARMARA SORUMLUSU YAKALANDI
Terör örgütü PKK'nın İstanbul başta olmak üzere Marmara'daki "faaliyetlerini" Kandil'e götürmeye hazırlanan Hakan D. dün Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitti. Gaziantep uçağına binmeye hazırlanan Hakan D. yakalandı. Hakan D.'nin üstünde şifreli dijital malzemeler ele geçirildi. Şifrelerde terör örgütünün Marmara'daki günlük faaliyetleri ve eylemlerinin yer aldığı raporlar ortaya çıktı.