Aşk patlaması

Konya'da iki günde 150 aracın lastiğini patlatan Serdar Aslan yakalandı. Sevdiği kızın kendisine verilmemesi nedeniyle bunalıma giren genç, "Yaşadığım aşk acısı nedeniyle lastikleri neden kestiğimi bilmiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2015 Güncelleme 10 Ekim 2015, 00:00
Aşk patlaması

İÇİNDEKİLER

Lastik katliamının arkasından aşk acısı çıktı! Konya'da geçen Çarşamba sabahı 150 aracın lastikleri, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kesildi. Sabah işlerine gitmek için evden çıktıklarında büyük şok yaşayan vatandaşlar, lastiklerinin kesilmesine de bir anlam veremedi. Hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bazı işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince, şüphelinin lastikleri keserken görüntülerine ulaştı. Gece olduğu için bu görüntülerde, zanlının yüzünün tespit edemeyen polis, olay yerlerinin yakınındaki çok sayıda güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerini inceledi. Sonunda zanlının, poliste 3 ayrı suçtan kaydı bulunan 24 yaşındaki sondaj işçisi Serdar Aslan olduğu belirlendi.

'SEVDİĞİM AKLIMA GELİYOR'
Aslan, evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Aslan ifadesinde, alkol aldığında ikinci bir kişiliğe büründüğünü ve lastikleri kestiğini de hatırlamadığını söyleyen Aslan, "Askerliğimin bitmesine 5 ay kala sevdiğim kızın başkasına verildiğini duydum. Askerden döndükten sonra da sürekli alkol almaya başladım. Alkol alırken aklıma sevdiğim geliyor. Tanımadığım kişilerin araçlarına neden zarar verdim, bilmiyorum. Nerede kimin lastiği kestiğimi, yaşadığım bu aşk acısı nedeniyle hatırlamıyorum" dedi. Daha önce de birlikte çalıştığı ustasının aracının lastiğini kestikten sonra aracın üzerine hakaret içeren sözler yazdığı anlaşılan ve 80 araç sahibinin şikayetçi olduğu zanlı, polisteki işlemlerinin ardından "Mala zarar verme" suçundan adliyeye sevk edildi.