HDP terör örgütüyle selfie çekmesin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2015 Güncelleme 09 Ekim 2015, 00:52
HDP terör örgütüyle selfie çekmesin

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Manisa'daki mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisini bekleyen yüzbinlere konuşma yapan Davutoğlu, şunları söyledi: "AK Parti, Haziran'dan sonra birlik ve uzlaşma siyaseti takip etti. Ama muhataplarımız inat etti ve uzlaşmadan yana tavır takınmadı.

KABUL ETMEDİLER ...
Bu ülkenin kaderiyle kendi kaderini aynı gören MHP'li kardeşlerimin çoğu Bahçeli'nin hayırcı tavrını benimsemedi. HDP terör örgütüyle selfie çekmekten vazgeçsin, meşru siyaset izlesin. 'Seçim hükümeti kuralım' dedik, kabul etmediler. Pensilvanya söylese yaparlardı. 1 Kasım'da milletimiz hizmete koşanla hizmetten kaçanı birbirinden ayıracak. AK Parti için mesele parti veya şahsi mesele değildir, mesele memleket meselesidir.

REKORLAR ÜLKESİYİZ
Türkiye 13-14 sene önce krizler ülkesiydi, şimdiyse rekorların ülkesi oldu.
Biz hem Osmanlı'nın torunu hem de Cumhuriyet'in çocuklarıyız. Şu 4 ay gösterdi ki milletin karşısına tek başına iktidar iddiasıyla çıkabilecek tek parti AK Parti'dir. Türkiye 13- 14 yıl önce krizler ülkesiydi, şimdiyse rekorların ülkesi oldu. Asgari ücreti 2016 başında 1300 TL'ye çıkartacağız. AK Parti diğer partilere benzemez. Söz verdiğinde mutlaka gerçekleştirir..."