Köşeye sıkışan HDP'nin imdadına yetiştiler

AK Parti MKYK üyesi Galip Ensarioğlu, Şırnak'ta polisle girdiği çatışmada öldürülen PKK'lı teröristi, zırhlı aracının arkasına bağlayarak yerde sürükleyenlerin, Paralel yapıya mensup polisler olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 08 Ekim 2015, 12:54
Köşeye sıkışan HDP’nin imdadına yetiştiler

İÇİNDEKİLER

AK Parti MKYK üyesi Galip Ensarioğlu, Şırnak'ta hendek kapatmaya giden polisle girdiği çatışmada öldürülen PKK'lı terörist Hacı Lokman Birlik'i, zırhlı aracının arkasına iple bağlayarak yerde sürükleyenlerin, Paralel Yapı polisleri olduğunu söyledi.

Ensarioğlu, "Cenazeyi hem yerde sürüklediler, hem de görüntü çekip yaydılar. Siyasette çöküşe geçen HDP'ye alan açmak için yapıyorlar" dedi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Paralel Yapı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin iktidara gelememesi, HDP'nin de yüzde 10 seçim barajını aşması için çalışmalarını sürdürüyor. Bunun için her yolu deneyen Paralel Yapı, Şırnak'ta ortaya çıktı. Hendek kazanlara müdahale eden güvenlik polislerle girdiği çatışmada öldürülen PKK'lı Hacı Lokman Birlik'in cenazesi zırhlı aracının arkasına iple bağlanarak yerde sürüklendi. Bu görüntü her kesimde hukuk dışı olarak yorumlandı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise Twitter hesabından "Fotoğrafa iyi bakın, kimse unutmasın biz de unutmayacağız" diye yazdı.