İşte karanlık ilişkiler ağı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2015 Güncelleme 06 Ekim 2015, 02:13
İşte karanlık ilişkiler ağı

İÇİNDEKİLER

Doğan medyası ve Paralel medya, Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı ısrarla AK Parti'nin üzerine yıkmaya çalışıyor. Ancak ortaya çıkan gerçekler, bir kez bile AK Parti binasına uğramayan dayakçıların, özel olarak seçildiklerine ilişkin ipuçları veriyor. Birinin PKK'lı olduğu anlaşılan dayakçılarla ilgili şu ayrıntılar dikkat çekiyor:

* Saldırganlar, kesinlikle klasik AK Partili profiline uymuyor. Zanlılardan üçünün narkotik ve tehdit suçlarından, bir diğerinin ise mafyatik suçlardan sabıkası var.

*
Saldırganların, aslında HDP'li ve PKK sempatizanı olduğu anlaşıldı. Ancak Doğan medyası ve Paralel medya, dayakçıların terör yandaşı olduğuna ilişkin delilleri görmezden geliyor.

* Zanlılardan Uğur Adıyaman'ın PKK ve YPG tişörtleri ile çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra HDP ve Selahattin Demirtaş'a yönelik hayranlık içeren paylaşımları, Doğan ve Paralel yayın organlarında hiç yok.

* 'Azmettirici' iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüphelinin, polis ve özel harekâtçı olması dikkat çekici. Özel Harekâtçı Yahya Kemal Gezer'in, Susurluk sanıklarından İbrahim Şahin ve Ayhan Çarkın ile irtibatlı olması, olayın ardındaki karanlık ilişki kuşkusunu artırıyor.

*
Saldırının tam da Aydın Doğan Medyası'na yönelik İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca geçen hafta başlatılan soruşturmadan hemen 1-2 gün sonra gerçekleşmesi oldukça dikkat çekici.

İki yüzlü Doğanİki yüzlü Doğan