Hakan'a saldıran PKK'lı çıktı

PKK'lı çıkt ı Ahmet Hakan Gazeteci Ahmet Hakan'ı döven saldırganlardan Uğur A'.nın PKK'lı olduğu belirlendi. Zanlının bir çok kez terör örgütünün kamplarını ziyaret ettiği tespit edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2015 Güncelleme 05 Ekim 2015, 00:00
Hakan’a saldıran PKK’lı çıktı

İÇİNDEKİLER

Ahmet Hakan'ın Nişantaşı'ndaki evinin önünde saldırıya uğramasından sonra saldırganlar ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Medyada "AK parti gazeteci dövdürdü" algısı yaratılıp Taksim'de bazı gazeteciler yürüyüş düzenlemişti. Ancak Ahmet Hakan'a saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilenlerden Uğur A.'nın geçmiş dönemlerde birçok kez PKK kamplarını ziyaret ettiği ortaya çıktı. Uğur A.'nın dağ kampında teröristlerin giydiği kıyafetle fotoğraf çektirdiği ve YPG ibareli tişört giydiği de tespit edildi.

TERÖR SORGUSU
Öte yandan olay ile ilgili gözaltına alınan Ahmet G., Kamuran E., Fuat E., Uğur A., Soner A., Kemal G., ve Nezih Ö. emniyeteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların sorguları, terör ve örgütlü suçlar savcılığında yapılıyor. Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün İstanbul'da Ahmet Hakan'ı ziyaret edip 'geçmiş olsun' dedi.