Yeter artık!

Kocasının çekiçle dövdüğü Yeter Şengün, korkudan balkondan atlayarak kaçmak istedi. Cani adam ise yaralı haldeki eşini eve götürüp, şiddete devam etti. Dayakçı eş gözaltına alınırken, talihsiz kadının hali vahşeti gözler önüne serdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2015 Güncelleme 05 Eylül 2015, 01:33
Yeter artık!

İÇİNDEKİLER

Erkek şiddeti, genç bir kadını ölümün eşiğine getirdi. Giresun'da yaşayan Yeter Şengün (26), 7 yıl önce Bahtiyar Şengün (35) ile kaçarak evlendi. Ancak mutluluğu uzun sürmedi. Koca şiddeti kısa sürede kendini gösterdi. Dayakçı koca, önceki akşam genç kadını dayaktan hastanelik etti. İddiaya göre, Bahtiyar Şengün, önceki akşam, kuzeninin telefonunda gördüğü bir mesaj nedeniyle öfkeden delirdi. Soluğu evde alarak, karısına, "Bu mesajı sen mi attın" diye yüklendi. Neye uğradığını şaşıran genç kadın, kocası tarafından defalarca tekmelendi. Ancak vahşet bununla bitmedi. Öfkeli koca, eline aldığı çekiçle karısını dövmeye devam etti. Yeter Şengün, canını kurtarmak için 2 çocuğunun gözü önünde birinci kattaki evinin balkonundan atlayıp, kaçmak istedi.

KOMŞULAR HABER VERDİ
Bahtiyar Şengün,
düşme sırasında dişleri kırılan ve vücudunda kırıklar oluşan karısını tekrar eve götürerek şiddet uygulamaya devam etti. Çığlık seslerini duyan komşular ise olayı ailenin yakınlarına bildirdi. Dayakçı koca, eve babası gelince karısını dövmeye son verdi. Annesinin evine götürülen Yeter Şengün, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Dayakçı koca gözaltına alındı.

'YOLDA ÖLEBİLİRDİ'
Kocası tarafından hastanelik edilinceye kadar dövülen Yeter Şengün, hastanede tedavi altına alındı. Genç kadının vücudunda çok sayıda kırık ve yara olduğu açıklandı. 2 çocuk annesi Şengün'ün babası İbrahim Karaal, "Kızımızın halini görünce şok geçirdik. Kanlar içindeydi. Kayınpederi, hastane yerine bize getiriyor. Ya yolda kızım ölseydi. Bu yaşananlar tam bir vahşet" diye isyan etti.