Semra'yı ölüme götüren tecavüz

2 çocuk annesi Semra Zort, eşinin arkadaşının tecavüzüne uğradı. Tehdit edildiği için şikayetçi olmadı. Psikolojisi bozulan genç kadın, 20 kutu hap içerek canına kıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2015 Güncelleme 05 Eylül 2015, 00:00
Semra’yı ölüme götüren tecavüz

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Semra Zort (21), 3 yıl önce Tevfik Gül (25) ile evlendi. Gül, işlediği bir suçtan dolayı hapse girdi. 2 çocuk annesi Semra Zort ise rahatsızlanınca hastaneye gitmek istedi. Kendisini hastaneye götürmesi için cezaevindeki kocasının arkadaşı 2 çocuk babası Mehmet Şah'ı (27) arayıp yardım talep etti. Zort'u hastaneye götüren Şah, iddiaya göre, genç kadını ormanlık alana götürüp tecavüz etti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ
Şah, tecavüzün ardından genç kadından tehditle defalarca para istedi. Korkusundan olayı kimseye anlatamayan Zort, daha sonra olayı hapisten çıkan kocası ile paylaştı. Bunun üzerine Gül evi terk etti ve çift boşandı. Bir süre sonra ikili tekrar barıştı. Bunalıma giren Semra Zort ise geçen Mayıs ayında 20 kutu hap içerek yaşamına son verdi. Mehmet Şah ise tutuklandı. "Cinsel saldırı" suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Mehmet Şah, ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Semra Zort'un rahatsızlanıp hastaneye gittiği gece evde olan dayısı Halil Zort ise "Yeğenimin olay günü başında türban vardı. Geldiğinde başı açıktı. Saçı başı dağınıktı. Morali bozuktu. Perişan durumdaydı" ifadesini kullandı. Duruşma ertelendi.