Uzman çavuşun aracına saldırı

Şırnak'ta yolcu taşıyan ve içinde uzman çavuşun da bulunduğu sivil otomobile kırmızı ışıkta PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda araç şoförü hayatını kaybederken, 1 uzman çavuş ve 6 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 04 Eylül 2015, 14:30
Uzman çavuşun aracına saldırı

İÇİNDEKİLER

Şırnak merkez Cizre Caddesi'ndeki kırmızı ışıklarda yolcu taşıyan araca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Düzenlenen saldırıda Lokman Bayar adlı şoför kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Nuri Karakaş (28) isimli uzman çavuş ve 6 yaşındaki Tayyip Bayar yaralandı. Saldırıda hayatını kaybeden Lokman Bayar'ın 30 Haziran tarihinde askerden geldiği öğrenildi.

Olay yerine gelen Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü
ekipleri, araçta incelemelerde bulundu.

ŞIRNAK VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "04 Eylül 2015 tarihinde Şırnak merkezde bir uzman çavuşun bindiği, içerisinde şoför ve 6 yaşındaki çocuğunun da bulunduğu sivil araca Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından ateş açılmış. Açılan ateş sonucu Uzman Çavuş ve şoför yaralanmış olup, araç şoförü vatandaşımız kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmiştir. Olayın hemen ardından faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır denildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.