Çocuklu tuzak

PKK'lı teröristler kanlı eylemlerine çocukları alet etmeye başladı. Iğdır'da 'Orada 2 şüpheli var' diyen çocuğa inanan polis memuru pusuya düşürülüp, şehit oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2015 Güncelleme 02 Eylül 2015, 01:27
Çocuklu tuzak

İÇİNDEKİLER

Türk devletinin gücünü ensesinde hissedip kaçacak delik arayan PKK'lı teröristler, kan dökmek için çocuklu tuzak kurmaya başladı. Telsiz konuşmalarında da teröristlerin büyük korku yaşadığı anlaşıldı. Halktan destek göremeyen, hezimete uğrayan teröristler, sahte ihbarlarla, risk almadan pusu kurmaya başladı.

YÜREK YAKAN HAYAT HİKAYESİ
Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde teröristler, bir çocuğu kullanarak polis Olgun Kurbanoğlu'nu (43) şehit etti. Polisin yanına gelen çocuk, 'Orada 2 şüpheli var' diye ihbarda bulununca olay yerine giden polis memuru otomatik tüfekle vurularak şehit oldu. Şehit polisin 10 gün önce annesini, 6 ay önce babasını, 7 ay önce de kardeşini kaybettiği ortaya çıktı. Evli ve 3 çocuk babası Olgun Kurbanoğlu, teröristlerin ateşine tabanca ile karşılık verdi. Bir teröristi yaraladı. Ancak kendisi şehit düştü. Olayın ardından kaçan 1'i yaralı 2 teröristin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Şehidin naaşı memleketi Kars'a uğurlandı.