2. swinger şoku

"Swinger" sitesinden eşli seks için ilan vererek fuhuş yapmaya başlayan kişiler yine, polis tarafından suçüstü yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 00:00
2. swinger şoku

İÇİNDEKİLER

Adana Seyhan'da Habibe S. (24) ile Mehmet Turgut D. (33) 2 yıl önce resmi nikah yaptırmadan evlendi. İlk başta işi olan koca işten çıkartılınca ev kirasını ödeyemez hale geldi. Mehmet Turgut D. ise eşine "İnternet üzerinden swinger (eş değiştirme) sitesi var eşli para karşılığı fuhuş yapıyorlar biz de yapabiliriz" diyerek teklifte bulundu. Habibe S.'de zor durumda oldukları için bu teklifi kabul etti. Koca hemen internet üzerinden Swinger sitesine üye olarak müşteri bulmaya çalıştı. Çift buradan buldukları müşterilerle saati 350 liraya evlerinde birlikte olmaya başladı. Çift bu şekilde internet üzerinden 15 kişiyle ilişkiye girdi. Ahlak Büro Amirliği ekipleri karı-kocanın fuhuş yaptığı ihbarını aldı. Polis internet sitesini takibe başladı. Buradan çiftin para karşılığı eşli seks yaptığını belirleyince savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girdi.

ÇIPLAK KARŞILADI
Bunun üzerine polis Swinger sitesinden çift ile irtibata geçti. Adrese giden sivil ekiplere kapıyı Mehmet Turgut D. çırılçıplak bir halde açtı. İçeride de karısı fantezi kıyafetleriyle bekliyordu. Polisler kimliğini çıkartıp gösterince çift şok oldu. Genç kadın, "Her şeyi eşim ayarladı" diyerek ifade verdi. Habibe S. serbest bırakılırken Mehmet Turgut D. ise tutuklandı.

FANTEZİ İÇİN YAPTIK
ADANA'da Facebook'ta oluşturdukları grup arkadaşlığı ile tanışıp, villada eş değiştirerek (swinger) seks yaptılar. Eşlerini 1000 TL'ye zengin işadamlarına pazarladıkları iddia edilen ve elebaşılığını bir üniversite öğrencisinin yaptığı 15'i tutuklu 13'ü kadın 29 kişi yargılanmaya başladı. Kapalı yapılan duruşmada 12 kişi tahliye edilirken sanıkların çoğu, "Fantazi ve zevk için yaptık" diye savunma yaptı.